GTX 960 Sisteme 600W Yeter mi?

Ahmetcan4548

Hectopat
Katılım
15 Mayıs 2016
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. i3 skylake, gtx 960 4gb, seagate 1tb barracuda, 120gb corsair ssd, msi bazooka anakart, hyperc fury 8gb 2x4 ram. Bu sisteme zalman z3 icinden cikan 600watt'lik guc kaynaği yeterli olur mu?
 
Zalman Z3 Plus yerine Zalman R1 almalısınız. Zalman Z3 Plus ile yaşadığım sorunlar yüzünden önermiyorum.
Hocam ne gibi sorunlar çıktı ? Çok iyi yorumlar da okumuştum kasa hakkında, R1 de bir fan eksik geliyor diye biliyorum neden onu tercih etmeliyiz? Ben de almak istiyorum bilgilendirirsen sevinirim.
 
Bir fan için daha iyi diye bir mantık asla yok.
  1. Zalman Z3 Plus hava "sirklasyonu" konusunda berbat.
  2. Malzeme kalitesi Zalman R1 kadar iyi değil.
  3. Bir keresinde bilgisayara çorba döküldü ön taraftaki deliklerden içeri çorba girdi, 5 saatte temizledim ve parçalara bulaşmıştı zar zor kurtardım. :cry:
  4. Zalman R1 daha güzel bir görüntüye sahip.
Bunlar yeter mi? (y)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı