GTX 960 sisteme oyun önerisi

Açıkcası Valorant sürekli drop yaşıyor oyunda. RAM'den olma ihtimali yüksek değil ama var gibi sanki. Valorant'a drop girmese harika olur.
RAM'dan sorun çıkar sürekli drop yersiniz diye tahmin ediyorum. NFS World vardı bi bildiğim. Sunucularını kapatmışlar.
4 GB RAM olduğunu görmemiştim, 8 GB RAM'de bile FPS drop yapıyor oyun. Hiç bulaşma, yarış oyunu olarak NFS, Forza ve The Crew 2'den başka bir şey bilmiyorum. The Crew 2'nin normal fiyatı 225 TL ancak indirimlerde bayağı ucuz oluyor, 40 TL'ye almıştım.
Aslında forumda birisi 10 TL'ye Forza satıyor fakat W10 olmadığı için kullanamıyorum.

Gerçekten o kadar sıkılıyorum ki takımım olmadan oyun oynarken; anlatamam. Tek başıma oynayabileceğim Online oyunlar söyler misiniz? Hikayeli de olur ama maksat sıkılmayım. Online yarış oyunu var mı? Şimdiden çok teşekkürler.

GPU: GTX 960 2 GB.
CPU Q9550.
4 GB RAM.

Metal gun Robot tarzı seviyosan hem ucuzda

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı