SLI yapmak performansı ikiye katlamıyor. Genelde sentetik testlerde SLI daha fazla FPS alıyor ama gerçek dünyaya döndüğümüzde performans farkı azalıyor. Tek ekran kartı kullanmak daha mantıklı.
Buradaki bütün oyunlarda 2. Karttan en az %85-90 performans alırsın: GeForce için Optimize Edilen PC Oyunları | NVIDIA
Diğer oyunlarda ise en az %70.
Her halükarda 970'ten iyi.
Eski kafa düşüncelere aldırma. Yıl 2016.
E hocam sen de diyorsun testler de Slı önde. Testler de 3dmark gibi sentetik testler değil ki, oyun testleri. Sana baskıcı olmak gibi istemem. Ama oyunlarda 960 Slı önde sen de biliyorsun. Eski düşüncelerin neresi doğru olabilir?
Bende senle aynı görüşteyim. Yakında yeni bir konu içine tüm donanımları atacağım uyumluluk ve performansı sormak için. Oradan da hepinizin görüşlerinizi almak isterim.
Ne alakası var arkadaşım her oyun yazılım olarak SLI veya CF destekli gelmiyor gelse bile performansı ikiye katlamadığı gibi anlık takılmalar vs yaşatabiliyor stabil oyun deneyimi sunmuyor çoğu oyunda
rica ediyorum bilmişlik yapmanın lüzumu yok burada