GTX 960 SLI mı GTX 970 mi?

Ne alakası var arkadaşım her oyun yazılım olarak SLI veya CF destekli gelmiyor gelse bile performansı ikiye katlamadığı gibi anlık takılmalar vs yaşatabiliyor stabil oyun deneyimi sunmuyor çoğu oyunda
rica ediyorum bilmişlik yapmanın lüzumu yok burada

Buradaki bütün oyunlar: GeForce için Optimize Edilen PC Oyunları | NVIDIA
Slı destekliyor. Yani en az %85 performans burada olmayanlarda ise %70. Hocam ben sana test attım, sen de bana 970'in önde olduğu güncel bir test atar mısın? (Varsa) :) .

Buyur:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bir adet daha.

SLI için konuşuyorum. Nvidia'nın sayfasında 40 sayfa destekli oyun var. SLI | GeForce

Özür dilerim haklısınız. Fakat burada da 31 sayfa var, az mı?

Buyurun bir adet daha:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eski düşüncelerden kurtulun, be kardeşler.

Buradaki bütün oyunlar: GeForce için Optimize Edilen PC Oyunları | NVIDIA
Slı destekliyor. Yani en az %85 performans burada olmayanlarda ise %70. Hocam ben sana test attım, sen de bana 970'in önde olduğu güncel bir test atar mısın? (Varsa) :) .
SLI CF performansını geçtim ileriye yönelik olarak bence gtx 970 almak daha mantıklı eğer illaki SLI düşüncesi varsa ileride 970 in yanına bir tane daha ekler benim şahsi düşüncem

SLI CF performansını geçtim ileriye yönelik olarak bence gtx 970 almak daha mantıklı eğer illaki SLI düşüncesi varsa ileride 970 in yanına bir tane daha ekler benim şahsi düşüncem

O da mantıklı tabi ki. Fakat sistemi bir daha güncellemeye niyet yok ise 960 Slı yapılmalı. Ama senin de dediğin gibi, eğer ileride bir 970 daha alınabilir ise tek 970'in yetersiz kaldığı zaman 970 Slı yapıp, Titan performansı elde edilir. Fakat değiştirmeye niyetin yok ise, 960 Slı en iyi çözüm.

Uzun bir süre ikinci bir GTX 970 alabileceğimi düşünmüyorum. Öğrenciyim sonuçta :D. Alabilirsem sizin dediğiniz mantıklı olacak. Sizce SLI kaç yıl götürür?

Fakat Gtx 960 Slı için 600 W PSU gerekmekte. Çünkü performans olarak olmasa da Titan X enerjisi harcıyor. 600 W rahat besler. Aerocool Kcas 600 80+ bronze almalısın. Hem güç hem de kablo olarak uygun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı