GTX 960 üstü AMD kartlar

Cagri M.

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhabalar. Ben AMD hakkında bilgili birisi değilim yeni yakınlar da laptop almayı düşünüyorum ama sadece Nvidia hakkın da bilgi sahibi olarak almak istemiyorum. Sizden ricam Gtx 960 ve ya üstü ekran kartlarını yazabilir misiniz AMD'nin ?

Teşekkür ederim bilgiler için beni biraz daha bilgilendirebilir misin ? Ya da şöyle sorsam sana Nvidia Gtx 960 mı tercih edersin R9 380 mi ?

Teşekkür ederim bilgiler için beni biraz daha bilgilendirebilir misin ? Ya da şöyle sorsam sana Nvidia Gtx 960 mı tercih edersin R9 380 mi ?

FPS meraklısıysan R9 380 3-10 FPS daha önde GTX960 dan.
Ama 3-10 FPS için de Nvidia dan vazgeçilmez.

R9 380 daha fazla güç harcar daha çok ısınır (ısınması yapan firmanın soğutma teknolojisine göre değişir)
GTX960 daha az güç harcar daha az ısınır ve yazılım konusunda daha öndedir (
Shadowplay CUDA vb.)

Bana sorsan eğer fps meraklısı değilsen ve monitörünün çözünürlüğü düşükse, tabiki GTX960 almalısın.
İlla FPS diyorsan R9 380 al ama MSI R9 380 al en azından yazılımdan paçayı kurtarmış olursun biraz.

Mecburen laptop düşünüyorum gönül isterdi ki masaüstü olsun ama malesef. Frame meraklısı bir adam değilim 35'in altına düşmemek şartıyla. Çok sağolun bilgileriniz için.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı