GTX 960 Upgrade

Makaleler
26
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar sizin tavsiyeleriniz üzerine bir de ek araştırma sonucunda GTX 960 ve 4590 tabanlı bir sistem toplamıştım fakat yurtdışında yaşayan bir yakınım var ve GTX 970 getirtmeyi ve sistemimi sil baştan upgrade etmeyi düşünüyorum açıkçası GTX 960'den 1600 x 900 monitör kullanırken gayet iyi performans alıyordum fakat 1080P performansı beni tatmin etmedi hazır elime fırsat geçmişken bir upgrade yapayım dedim RAM'lerimi kasamı ve HDD'mi yenilemeyi düşünmüyorum Türkiyeden almayı düşündüğüm parçalar:
Şu anki işlemcim İ5 4590 yeteceğini düşünüyorum fakat hazır toplamışken 4690K'lı bir sistemim olsun diye düşündüm sizinde görüşlerinizi almak isterim sizce daha iyi olarak hangi parçaları tercih edebilirim.

Söyleyeceklerimi çok zengin biri değilsen dikkate al :D
Bence yeni almışken abartmaya gerek yok. Kullanacak olan sensin yine sen bilirsin fakat, o kadar para dökmeye vs. gerek yok, hani sistemin olmasa neyse, senin sistem zaten sağlam.
Bak bi' de bana sıfır sistem alacağım 4460+960 düşünüyorum :)

Yorumlarınız için teşekkür ederim geç cevap verdiğim için kusuruma bakmayın @Silinen üye bu arada sistemim imza kısmımda belki telefondan giriyorsunuz diye belirteyim;
  • H97 PC MATE
  • Asus GTX 960 Rog Strix
  • İ5 4590
  • Gskill Ripjaws 2x4 GB
  • WD Blue 1 TB
  • Corsair VS450
  • Zalman Z3 Plus
Bu arada @Carlzberg tavsiyen için teşekkür ederim dostum ekran kartınızı zaten ucuza getirteceğim yoksa çok büyük bir ihtiyaç değil fakat ucuza bulmuşken upgrade edeyim dedim.
Bu arada başka önerisi olan varmı arkadaşlar?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı