fyselfumut Decapat Katılım 15 Haziran 2018 Mesajlar 83 6 Mayıs 2020 #1 GTX 960 2G. i5 4460 3.2GHz. 8G RAM. Açar mı? Açarsa hangi ayarda açar?
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.938 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 6 Mayıs 2020 #2 Düşük-Orta arası oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS fyselfumut Decapat Katılım 15 Haziran 2018 Mesajlar 83 6 Mayıs 2020 #3 Dryus dedi: Düşük-Orta arası oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki o ayarlarda çamur gibi gözükür mü? orta ayarlarda mesela? Artı 0 Eksi
Dryus dedi: Düşük-Orta arası oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki o ayarlarda çamur gibi gözükür mü? orta ayarlarda mesela?
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 6 Mayıs 2020 #4 fyselfumut dedi: Peki o ayarlarda çamur gibi gözükür mü? orta ayarlarda mesela? Genişletmek için tıkla... Çamur olacak kadar ayar düşürtmeye ihtiyaç duymaz diye düşünüyorum. İyi oyunlar. Artı 0 Eksi
fyselfumut dedi: Peki o ayarlarda çamur gibi gözükür mü? orta ayarlarda mesela? Genişletmek için tıkla... Çamur olacak kadar ayar düşürtmeye ihtiyaç duymaz diye düşünüyorum. İyi oyunlar.
Serqius Hectopat Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 814 Çözümler 2 Yer Rizembul 6 Mayıs 2020 #5 fyselfumut dedi: Peki o ayarlarda çamur gibi gözükür mü? orta ayarlarda mesela? Genişletmek için tıkla... Grafikler gayet yeterli. Artı 0 Eksi
fyselfumut dedi: Peki o ayarlarda çamur gibi gözükür mü? orta ayarlarda mesela? Genişletmek için tıkla... Grafikler gayet yeterli.
Ucsktr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 1.013 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Mayıs 2020 #6 fyselfumut dedi: Peki o ayarlarda çamur gibi gözükür mü? orta ayarlarda mesela? Genişletmek için tıkla... Her oyun düşük ayarda çamurlaşıyor. Artı 0 Eksi
fyselfumut dedi: Peki o ayarlarda çamur gibi gözükür mü? orta ayarlarda mesela? Genişletmek için tıkla... Her oyun düşük ayarda çamurlaşıyor.
Serqius Hectopat Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 814 Çözümler 2 Yer Rizembul 6 Mayıs 2020 #7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et grafikler bu şekilde. Bana kalırsa gayet yeterli ve iyi bir oyun deneyimi sunacak kadar güzel. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et grafikler bu şekilde. Bana kalırsa gayet yeterli ve iyi bir oyun deneyimi sunacak kadar güzel.
KS KS fyselfumut Decapat Katılım 15 Haziran 2018 Mesajlar 83 6 Mayıs 2020 #8 Teşekkürler herkese Artı 0 Eksi