GTX 960 vs GTX 1050 Ti

Onu bunu bilmem ama 1050 Ti bahsediyoruz 1050 ti demek 2 kat performans demek. Hem yeni nesil Pascal mimari hemde yüksek FPS, ayrıca yeni çıkan oyunları orta ve yüksek ayarlarda rahat i5 6700HQ işlemci ile oynarsınız :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu bunu bilmem ama 1050 Ti bahsediyoruz 1050 ti demek 2 kat performans demek. Hem yeni nesil Pascal mimari hemde yüksek FPS, ayrıca yeni çıkan oyunları orta ve yüksek ayarlarda rahat i5 6700HQ işlemci ile oynarsınız :)
Konu aralıklarla iki kere hortlatılmış zaten de sormazsam içimde kalacak, hangi karta göre iki kat performans demek 1050ti? Bir de 6700HQ nereden çıktı? Hem bir nesil eski hem de mobil işlemci.

2-GTX 1050Ti'nin performansı 780Ti dahil 700 serisindeki bütün kartlardan iyi mi?

1.png

Eki Görüntüle 253750

2.png

GTX 1050 Tİ, GTX 770, GTX 960 4GB, GTX 680 GTX 580 Bu kartların hepsi aynı perf verir ama güç tüketimleri ve ısı değerleri farklılık gösterebilir. Şahsen gtx 770 sahibiyim ve arkadaşımda da 1050 ti var bf4 de ultrada ikimiz de ort 60 küsür fps alıyoruz Online'ında üstelik ve birçok oyunda ya aynı fps değerlerini alıyoruz ya da 1 oyunda o fazla fps alırken bi diğerinde ben daha fazla fps alabiliyorum. Açıkçası 0 gtx 1050 ti ekran kartına 1k vermektense 500 tl ye temizinden 2. el gtx 770 almak daha cazip geldi. eğer temize 2. ellerini bulabilirseniz üstte yazdığım kartlar "psu'larınıza göre" 1050 ti takılıymış etkisi yaratacaktır.

GTX 1050 Tİ, GTX 770, GTX 960 4GB, GTX 680 GTX 580 Bu kartların hepsi aynı perf verir ama güç tüketimleri ve ısı değerleri farklılık gösterebilir. Şahsen gtx 770 sahibiyim ve arkadaşımda da 1050 ti var bf4 de ultrada ikimiz de ort 60 küsür fps alıyoruz Online'ında üstelik ve birçok oyunda ya aynı fps değerlerini alıyoruz ya da 1 oyunda o fazla fps alırken bi diğerinde ben daha fazla fps alabiliyorum. Açıkçası 0 gtx 1050 ti ekran kartına 1k vermektense 500 tl ye temizinden 2. el gtx 770 almak daha cazip geldi. eğer temize 2. ellerini bulabilirseniz üstte yazdığım kartlar "psu'larınıza göre" 1050 ti takılıymış etkisi yaratacaktır.
Yeni nesil olduğunu unutuyorsunuz. PSU'yu geçin, aylık elektrik faturanızdan bile kısacaktır. Daha az ısınması da cabası. Pascal rakiplerine göre çok verimli bir mimari.

internett
Yeni nesil olduğunu unutuyorsunuz. PSU'yu geçin, aylık elektrik faturanızdan bile kısacaktır. Daha az ısınması da cabası. Pascal rakiplerine göre çok verimli bir mimari.
e bi dünya karşılaştırmaları mevcuttur ayrıca bilgisayardaki diğer bileşenlerle uyumluysa ve de elektrik faturası fazla dert değilse gayet cazipler. Sıcaklık konusuna gelicek olursak sıcaklık sınırı zaten 90 küsür derece olan kartlar bunlar ve her kartın en yüksek perf sağladığı, belirli çalışma sıcaklık değer aralıkları vardır. 750 ti için 50-63 derece iken bu ideal sıcaklık çalışma aralığıi 1050 ti için de hemen hemen aynı olup gtx 770 için 70-83 derece arasıdır. Bu durumda "ÖSKÖ KÖRT BÖ FÖZLÖ ÖSÖNÖYÖR!" demek yanlış olacaktır. Eski yeni nesilin pek fark yoktur ben ve arkadaşım canlı örneğiyiz. Bu sadece piyasayı canlı tutmak için şirketlerin uyguladığı bi çeşit oyundur. Asıl amaç her zaman istenilen performansı az maliyetle almaktır.

Vee 4GB VRAM cabası. Artık oyunları high - ultra da oynamak isteyene en az 4GB VRAM gerekli.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı