GTX 960 vs GTX 1060

GTX 1060 ın neresi iyi bana söylermisin? DX 11 oyunlardamı daha iyi?Zaten iki kartda DX 11 oyunlarda +60 fps veriyor 100 fps verip gecikmeyi çok çok azaltsa ne olucak?GTX 1060 alıp yeni nesil çıkacak oyunlarda 40 fps almasımı daha iyi yoksa RX 480 alıp aynı oyunlarda Vulkan ve DX 12 avantajını kullanıp akıcı bir şekilde +60 fps almasımı? O oyunlar tarih oldu artık Vulkan ve DX 12 zamanı biraz bilip konuşmanda fayda var hala GTX 1060 ı savunan varmı?
GTX1060'da DX12 destekli.

Dolar fırlamış olduğundan başkasının parasıyla illa şunu al bunu al diyemiyorum tabi. He bazıları yukarıdaki yorumlarda ille de i5 al demeyi biliyor onların tercihi. Benim tercihim alabilirsen 1060 al (işlemciyi de 1-2 yıl sonra dolar düşünce [Tabi düşerse!] değiştirebilirsin eğer i3 alırsan) önümüzdeki 2 3 yıl rahat edersin. Eğer işlemciye bütün parayı yatırırsan pişman olursun dersin ki keşke iyi bir ekran kartı alıp ilerde sadece işlemciyi upgrade etseydim.

Neyse benim tavsiyem MSI ekran kartına yönel MSI'ın kendi yazılımı var onu kuruyorsun OC mod, sessiz mod gibi özelliklerini de kullanabilirsin. Bir diğer tavsiyem Asus ekran kartı alabilirsin Asus'da sağlamdır hani soğutması olsun kalitesi olsun.
Sen ozaman i3 al, eski topraksın nasıl olsa, biz yeni nesiliz birşey bilmiyoruz..

Biraz düşünüyorum da, Nvidia'nın, bu DX12 ve Vulkan'da sahip olduğu FPS artış oranını yükseltmeyeceğini nereden biliyoruz? Şu anda RX480 DX12 ve Vulkan'da daha iyi. Ancak Nvidia gibi bir şirketin gelecekte DX12 ve Vulkan için daha iyi sonuç verecek çalışmalar yapabileceğini düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı