GTX 960 vs GTX 680

Allah aşkına niye boş yorum yazıyorsunuz. Ben size iki karşılaştırma yapıyorum siz bana hangi ekran kartlarını öneriyorsunuz. Ben 2.el pc alacağım ve bu iki ekran kartı sadece tercih edeceğim pclerde var.

Allah aşkına niye boş yorum yazıyorsunuz. Ben size iki karşılaştırma yapıyorum siz bana hangi ekran kartlarını öneriyorsunuz. Ben 2.el pc alacağım ve bu iki ekran kartı sadece tercih edeceğim pclerde var.

Eğer alacağın sistemleri ekran kartı olmadan alabiliyorsan alıp, RX 470 almanı öneririm. Eğer bunu yapamazsan GTX 960, GTX 680'den daha baskındır.
Dediğin sistemlerin diğer özellikleri ne durumda ?

Konuyu ilk açtığında bunu belirtmen gerekiyordu. Burada ki insanların hemen hemen hepsi senin kartı sıfır alıcağını düşünmüş ben dahil. Bunları açık açık belirtmeden konuyu açman tamamen senin hatan. Buradakilerin yazdıklarına boş diyemezsin.

Mübarek her makalede istenilen şey kağıtta yazar. Soru sorulduğunda sorudaki cevap istenir. Ahmet in 10 kalemi var, Mehmet e 2sini verse Ahmet in kaç kalemi kalır? Soru kalıbının cevabına Mehmet e vereceğine Hasan a versin diye bir cevap verilir mi? Yazıda ne yazıyorsa onun cevabını ver. Zaten almak istesem bütçem bu kadar bana öneride bulunun derim. Atraksiyona gerek yok yani.

Böyle üslupsuz insanlar yardım istiyor sonrada yardım edenlere laf söylüyor. İnsanlar sana fiyatına göre en iyi performansı alacağın kartı önermiş sen gidip uygunsuz cevap veriyorsun. Sorunu tam olarak söylememişsin gelip burada millete laf söylüyorsun. 2. el alacaksan alacağın sistemin fiyatını özelliklerini yazarsan daha iyi olur, direk konu açıp GTX 960 mı GTX 680 mi diye sorarsan insanlarda daha iyi performans alacağın şeyleri önerir. 2. el sistem alacaksan fiyatıda uygunsa GTX 960 daha iyidir.

Son düzenleme:
Böyle üslupsuz insanlar yardım istiyor sonrada yardım edenlere laf söylüyor. İnsanlar sana fiyatına göre en iyi performansı alacağın kartı önermiş sen gidip uygunsuz cevap veriyorsun. Sorunu tam olarak söylememişsin gelip burada millete laf söylüyorsun. 2. el alacaksan alacağın sistemin fiyatını özelliklerini yazarsan daha iyi olur, direk konu açıp GTX 960'mı GTX 680 mi diye sorarsan insanlarda daha iyi performans alacağın şeyleri önerir. 2. el sistem alacaksan fiyatıda uygunsa GTX 960 daha iyidir.
Boşver kardeş, bize soracağına Ahmet'e, Mehmet'e sorsun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı