GTX 960 vs. R9 280X vs. R9 285

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Off kafam iyice karıştı. Her üç kartıda al diyen var. Var mı kesin bir açıklık getirecek olan bu konuya ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus R9 280X kullanıyorum şu an.

CoD Advanced Warfare tüm ayarlar Extra'da (Ultra yani) V-Sync kapalı iken 150 FPS alıyorum.

Diğerlerini kullanmadığım için bilemeyeceğim ancak Asus R9 280X tercih edersen üzülmezsin sanırım.
Sanırım oyunu 720p de oynuyorsunuz.Başka bir açıklaması olamaz.

@Emre07 Hayır 1080p. Ancak V-Sync aktif edince 60 FPS sabitleniyor...

1313.jpg

Bence hem fiyat hem performans olarak R9 285 ve GTX 960 rakiptir, ben olsam çok serin, sessiz ve daha az güç tükettiği için GTX 960'ı seçerdim.

Off kafam iyice karıştı her üç kartıda al diyen var var mı kesin bir açıklık getirecek olan bu konuya

GTX 960 yeni çıkan bir kart, seni söylediğin diğer kartlardan daha ileriye sorunsuz bir şekilde götürecek. FPS'yi kafana takma diğerleriyle aynı performansı verecektir. Ben daha bunun üstüne bir şey demiyorum. 280x ve 285'i kullanan bir kişi olarak. Kararı yine de sen ver.

GTX 960 öneren arkadaş bilgisiz diye düşünüyorum. GTX 960'ın 970 ve 980 ile yarıştığını iddia ediyor. R9 285 alın geçin.

Yarıştığını falan da söylemedim, daha ne söylediğimi bilmeden yorup yapmazsanız beni mutlu edersiniz. "BAZI" özelliklerde daha üstte demeye çalıştım. Tırnak içine dikkat edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı