GTX 960 vs. R9 280X vs. R9 285

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
GTX960'ın piyasa fiyatı 200$ iken, bizim ülkemizde maalesef ki 284$ + KDV ile satılıyor. Yani kısacası sen bu fiyata kazıklanıyorsun arkadaş, açık ve net. Piyasa fiyatı neredeyse 600-650TL olan kartın en ucuzu ülkemize 780TL civarında giriş yaptı.

Ben olsam R9 285 tercih ederim.

GTX960'ın piyasa fiyatı 200$ iken, bizim ülkemizde maalesef ki 284$ + KDV ile satılıyor. Yani kısacası sen bu fiyata kazıklanıyorsun arkadaş, açık ve net. Piyasa fiyatı neredeyse 600-650TL olan kartın en ucuzu ülkemize 780TL civarında giriş yaptı.

Ben olsam R9 285 tercih ederim.

Gelecek ve teknoloji yönünden de baksan R9 285 mi tercih ederdin ?

Ben olsam sırf daha az güç tüketiyor diye daha fazla para verip daha az performans almazdım. Açıklayıcı olmuştur sanırım.

Gelecek ve teknoloji yönünden de baksan R9 285 mi tercih ederdin ?
Evet ''Cuda'' dışında bütün teknolojiler R9 285'te de var. Arkadaş oyun oynayacak yani Cuda'ya da ihtiyacı yok.

Evet, yine R9 285 tercih ederim. R9 285'in çıkarılma amacı performans bile değil zaten, GCN mimarisinin en güncel ürünü ve Omega ile gelen teknolojilerin bu kartta da olması, üstelik "sürücüler" ile daha yüksek performansı vermesi bekleniyor. Gelecek yönünden kusura bakmayın da ben 60$ + KDV'yi çöpe atamam.

Vatan sürekli 530 TL'ye r9 280 satıyordu, şimdi biraz fiyatı artmış ama düşerse r9 280 al. Düşmezse bile 200 TL kardasın :D R9 285, r9 280'in yerine getirildi, performansları aynı, sadece r9 280 alacaksan PSU'nun sağlam olduğundan emin ol. Eğer 750, 800 TL gözden çıkarılmışsa, 280x tercih edilebilir.

R9 280X daha çok performans verir ancak güç tüketimini de hesaba katmalısın.

Gtx 960 ve r9 285 kıyas yapınca matematiksel olarak r9 gpu/bellek olarak düşük bit olarak üstün fiyat olarak da uygun performans olarak gtx 960'ın bir tık önünde diyorsunuz umarım yanlış anlamadım. Amd veya Nvidia kart seçerken kıyas manasında oyun ve benchmark testleri belirleyici unsur mu? Nasıl tercih yapmalıyız? Biraz pasifim bu konuda ve çok bilgi kirliliği var. @Silinen üye

R9 285 mi alayım kesinleşti mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı