GTX 960 vs R9 390

Yavuz Bult

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarım, Modelleme, Animasyon
Grafik tasarım, modelleme, animasyon (Cinema 4D, 3Ds Max, Maya, After Effects, PhotoShop) programları kullanıyorum ve oyun motorları (Unreal Engine, Cry Engine) ile kendimi geliştiriyorum. Bu tur programlarda Render için R9 390 mı daha iyi olur yoksa GTX 970 mi?

Son düzenleme:
Render istiyorsan, Nvidia almalısın. Neden "Nvidia" dedim? Çünkü Renderda AMD'nin OpenCL teknolojisi çok az desteklenirken, Nvidia'nın CUDA teknolojisi bütün programlar tarafından destekleniyor.

Ayrıca başlığa yanlış yazmışsın.

Ne amaçla kullanacaksın? Render içinmi bunları bilipte cevap vermek lazım eğer Render istiyorsan arkadaş anlatmış zaten. :)
Açıklamayı okusaydınız ne için kullanacağımı anlardınız .

Render istiyorsan, Nvidia almalısın. Neden "Nvidia" dedim? Çünkü Renderda AMD'nin OpenCL teknolojisi çok az desteklenirken, Nvidia'nın CUDA teknolojisi bütün programlar tarafından destekleniyor.

Ayrıca başlığa yanlış yazmışsın.
Yönetici değiştirmiş olmalı kontrol ederek yazmıştım başlıklarla ve açıklamayla oynuyorlar sağolsunlar .:matrix:

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı