GTX 960 vs RX 480

Casus08

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni PC alcam oyun için ve kararsız kaldım. Ben RX 480 diyorum ama hangi markası daha iyi ve nitro'lu alacam. Sizce hangi markayı almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Radeon RX 480 vs GeForce GTX 1060

Rx480 iyi bir kart ama çok daha ucuza daha iyi en yeni nesil gtx1060 almanı tavsiye ederim. Attığım linkte fiyatları ve karşılaştırmaları yazıyor. Hem daha ucuz hem daha iyi. Artı olarak ati yerine nvidia kullanmanı isterim. Bende nvidia gt755m sli kullanıyorum. İnan mafia 3 battlefield 1 gta 5 tomb raider vs aklına ne geliyorsa her oyunu ultra çözünürlükte 50-60 fps rahatça oynatıyor. Senin alacağın kart bu kartlardan çok çok daha iyi ve alırsan en az 4 sene rahat ultra ayarlarda oynarsın. Ben alalı 2 sene oldu ve hala grafikte bir düşüklük yaşamadım. Bir tavsiye: Oyunlarda gölge ayarı low yapıp ve saçma hbao kapatırsan 20-30 fps daha çok alırsın. Bu iki ayar oyuna hiçbir gerçekçilik veya farklılık yaratmıyor emin olabilirsin. 2 Senedir her oyunu oynuyorum hepsindede test ettim bizzat, oyun kurucuları yapımcılarının en saçma koydukları iki ayar fps düşürücü. Hayırlı günler

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada Gigabyte modelinin çok ısındığından bahsedilmiş isterseniz bir göz atın. Geçen gördüm paylaşayım dedim. Performansı güzel gözüküyor ama.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı