GTX 960'lı sistem Assasins Creed Unity kasma sorunu

Fatih Paydas

Hectopat
Katılım
20 Nisan 2015
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar hiç bir oyunda kasama yaşamadım hep ultrada oynadım, hatta assasins creed rogue oynadım onda bile grafikler çok iyi unty'e göre ama gel görki Unty, low da bide kasmalar yaşanıyor. bunun sebebi nedir? yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda sorunlar mevcut. Erken çıkarmak için oyun hazır olmadan piyasaya sunuldu bir takım sorunlar düzeldi ama buglar ve ara ara fps düşüşü var. Oyun orjinal değilse böyle sorunlardan fazlası görülür. Tüm güncellemeleri yaptıktan sonra epey düzeltilmişti.
 
Ben orijinal kullanıyorum ve oyunda ne kadar ayar koydularsa kapattım ve low yaptım ama nafile cidden optimizasyon özürlü sistemim gt840m i7 4712mq 3.3ghz 16 gb ram.
Oyunda 25 fps filan alıyorum,hani press any key menüsü varya giriş menüsü orada 21 22 fps filan alıyorum hatırlatırım ne kadar ayar varsa kapalı,oyunu oynarken yüz sahnelerini gösteriyorya oralarda 15 fps lere düşüyo ve oyuna girip oynayasım gelmiyor yapabilecek bişey varmıdır merak ediyorum o kadar para verdik oynayamıyoruz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı