GTX 960M - anlık FPS düşmesi

Ekran kartı kullanımında sıkıntı yok, sıcaklık değerleri ideal, Isınmadan dolayı frekans düşmesi de olmamış. Eğer bu FPS sizi tatmin etmiyor ise virüs taraması, ekran kartı güncelleştirmelerini yapmayı deneyin. Ne kadar güncel o kadar iyi. Bunlara rağmen olmuyorsa DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip tekrar yükleyin.

Virüs taraması için hangi anti virüs programını tavsiye edersiniz? Şuanda Windows Defender var sadece. Bir de bütün donanımlarımın son güncellemeleri yapılı şekilde ama genede DDU ile tekrar yaparım, kaybedecek birşeyim yok sonuçta.

Ekran kartı kullanımında sıkıntı yok, sıcaklık değerleri ideal, Isınmadan dolayı frekans düşmesi de olmamış. Eğer bu FPS sizi tatmin etmiyor ise virüs taraması, ekran kartı güncelleştirmelerini yapmayı deneyin. Ne kadar güncel o kadar iyi. Bunlara rağmen olmuyorsa DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip tekrar yükleyin.

Dediğiniz şekilde yaptım.DDU ile kaldırıp tekrar yükledim oyuna girdiğimde GPU1 sıcaklığı 75 derece olduktan sonra gene aynı FPS düşmesi oldu. Sorun zannımca sıcaklıktan kaynaklanıyor. Sizce sorun ne olabilir, burdan sonra yapmam gereken nedir ? Bilgisayarımın garantisi devam ediyor bu arada.

Kaspersky ile virüs taraması yapabilirsiniz. 75 derece frekans düşüşüne neden olacak kadar fazla değil sıcaklıktan olacağını sanmıyorum, istiyorsanız oyunu silip tekrar yükleyebilirsiniz yada oyunu geforce experience ile optimize edebilirsiniz. @Murat5038

Kaspersky ile virüs taraması yapabilirsiniz. 75 derece frekans düşüşüne neden olacak kadar fazla değil sıcaklıktan olacağını sanmıyorum, istiyorsanız oyunu silip tekrar yükleyebilirsiniz yada oyunu geforce experience ile optimize edebilirsiniz. @Murat5038
Kaspersky'ın crackli herhangi bir versiyonu mevcut mu acaba? Bütün oyunlarda oluyor ama bu sıkıntı.. League of Legends, Sniper Ghost Warrior 3, vb.

30 günlük deneme sürümünü aktif edin işiniz bitince silersiniz.
Tamam,teşekkür ederim. Bu arada GeForce Experience ile girmemde herhangi bir değişiklik sağlamıyor. Sonuç hep aynı. Şimdi Kaspersky indirip tam tarama yapacağım ve CS:GO'yu kaldırıp tekrar yükleyeceğim. Sonucu haber veririm.

Sürücü bulucu kullananlara yardımım yoktur. O yüzden bu kişiye yardım etmiyorum. Format atıp hiçbir şey yüklemeden yardım isterse o zaman kontrol ederiz. Sorunun kaynağı belli zaten.

Sürücü bulucu kullananlara yardımım yoktur. O yüzden bu kişiye yardım etmiyorum. Format atıp hiçbir şey yüklemeden yardım isterse o zaman kontrol ederiz. Sorunun kaynağı belli zaten.

Sürücü bulucudan kastınız fotoğraftaki Driver'ları gösteren programsa, onu karşıdan gelebilcek driverların güncelmi sorusuna yönelik atmıştım. Genede teşekkür ederim.

Hocam buna rağmen olmuyorsa format atın. Driver işi Windows güncelleştirmeleri denetle butonu na bastığınız da halledilmiş olacak
Formatı Windows 10'un kendi içindeki Kurtarma sekmesinden sıfırlayarak mı yapayım yoksa herhangi bir USB ile klasik format işleminimi gerçekleştireyim? İkisi de aynı işlevi görür mü ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı