GTX 960M CS:GO'da düşük FPS sorunu

altar01

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
makine mühendisliği öğrenicisi
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3.5 aydır CS:GO oynarken FPS 30 40 arası oluyor.

Laptop özellikleri: NVIDIA® GeForce® GTX 960M 4 GB GDDR5 i7 6700Q 2.60 GHz işlemci. Oyun ayarlarının hepsi en düşükte. Nvidia en son sürümde. Nvidia'da performans seçili prizde güç koruması kapalı durumda. Sizce neden oluyordur ya da laptopun gücü mü bu kadar? Eskiden 300 civarı alıyordum. Güncellemelerle 240'a falan düşmüştü şimdi 30 40 arası alıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam sorunuz halen daha çözülmedyse, güç planı ayarlarından eğer seçili değilse yüksek performansı seçin muhtemelen sorununuz çözülecektir.
DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp aşağıdaki sürücüyü yükle.

NVIDIA DRIVERS GeForce Game Ready Driver WHQL
Denedim,bir şey farketmedi ama çözdüm gibi şimdilik.
Hocam sorunuz halen daha çözülmedyse, güç planı ayarlarından eğer seçili değilse yüksek performansı seçin muhtemelen sorununuz çözülecektir.

Dediğini yaptım şuan 200 fpslere kadar çıktı sadece ısınma ilk defa bu kadar arttı onu da laptopu temizlemediğim için ve termalinin bittiğini düşündüğüm için diye düşünüyorum.

Denedim,bir şey farketmedi ama çözdüm gibi şimdilik.

Dediğini yaptım şuan 200 fpslere kadar çıktı sadece ısınma ilk defa bu kadar arttı onu da laptopu temizlemediğim için ve termalinin bittiğini düşündüğüm için diye düşünüyorum.

Bu işlem sonrasında şu işlemleri deneyerek performansını biraz daha arttırabilirsin.

Bu bilgisayar'a sağ tıkla-> Gelişmiş Sistem Ayarları-> Ayarlar-> En iyi performans için ayarlayı tıkla ve " Ekran yazı tipi kenarlarını düzelt ve Simgeler yerine küçük resimler göster " seçeneğini seç.

Daha sonra Windows+R tuşuna basarak çalıştır kısmına öncelikle " temp " yazıp arat gelen tüm dosyaları sil, daha sonra " %temp%" yaz aynı şekilde içeriğindeki tüm dosyaları sil, 3. ve son olarak da Yerel Disk (C:) -> Windows -> SoftwareDistribution klasörünün içerisindeki tüm dosyaları silin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı