GTX 960M, Battlefield 1'de Düşük FPS Sorunu

hayat acimasiz

Megapat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Oyunu bayağıdır oynamıyorum 6 ay önce orta-yüksek ayarlarda 50-60 FPS alırken şu anda düşük ayarlarda 30-40 FPS arası alıyorum. Belki düzelir diye eski ekran kartı sürücülerini yükledim gene işe yaramadı. Yapabileceğim bir çözüm var mı?
  • GTX 960m
  • i7-6700HQ
  • 8 GB -RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet görünüşe göre işlemci ekran kartını besleyemiyor. Diğer AAA oyunlardada nu sıkıntıyı yaşıyor musunuz?
Sadece CSGO ve Battlefield'de böyle
O işlemci nasıl besliyemiyor daha %63 kullanılıyor işlemcin neye göre darboğaz diyorsunuz o işlemcinin o kartı rahat beslememesi imkansız sorun başka bir şeyde olabilir. İşlemci sıcaklığında yüksek, biostan fan hızı ayarlarını yükseltip dene bir bakalım sonuç ne olucak. Büyük ihtimal sıcaklık sorun yaratıyor.
Bunun nasıl yapıldığına dair hiçbir fikrim yok

Biraz baktımda büyük ihtimal sıcaklıkdan sorun oluyor. Termal macunu yenile ve ya ayrı fan alıp işlemci fanını değiştir. Bu konularda pek bilgim yok daha bilen birilerinden yardım alabilirsin. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı