GTX 960M FPS Sorunu

Fab-team

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar , bir laptop kullanıcısıyım.

Yakın zamanda bilgisayarıma format attmıştım fakat format attıkdan sonra oyunlardan aldığım FPS nerdeyse yarı yarıya indi.

Ekran kartı ve diğer driverlerın hepsini son sürüme güncelledim.

CS GO gibi oyunlarda 100-120 FPS full ayarda oynarken şuan full ayarda bile 40-60 FPS arası alıyorum gerçekten çok sıkıcı bir durum.

Sistemim:
8 GB DDR3 RAM
NVIDIA GTX960M 2GB
INTEL CORE i7 5700HQ
1TB HDD

Sıkıntıyı çözmek için çok şey yaptım gene aynı durumda ilerleyen zamanda format atmayı düşünüyorum format atmak istemiyorum. O kadar oyun ve programı tekrar yüklemek istemiyorum o yüzden size danışıyım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fomati atarken hata yapmis olmalisiniz. Oncelikle uefi olarak bootable usb olusturun tabi windowsu sitesinden son surum 10 indirmelisiniz daha sonra uefi olarak format atin cd den tum driverlari tek tek bilgisayari yeniden baslatarak kurun bunu yaptiktan sonra nvdia ayarlarini oynayacaginiz oyun ozellinde ayarlayin sorun ortadan kalkar

Windows 10 64bit kurun, Rufus ile iso dosyasını flash belleğe yazın. UEFI kurulum yaparsanız düzelir diye umuyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı