GTX 960M Rainbow Six Siege'de kasma sorunu

ArjinEminoglu

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

MSI GE602QE Apache Pro kullanıcısıyım sistem özelliklerim şöyle: Nvidia 960M (2GB), i7 4720HQ (2.6GHZ), 16GB RAM, 128 SSD ancak Rainbow'u minimum ayarlarda (çözünürlük 12800x720) oynarken çok düşük FPS (30-25) alıyorum. Sistemimin daha iyi olduğunu düşünüyorum en azından medium ayarlarda açar diye düşünüyorum. Acaba sistem özelliklerim mi kötü yoksa başka bir sıkıntı mı var? Yardımcı olursanız sevinirim.

Cevap yok mu? Lütfen yardımcı olun.

İlginç dostum. Benim PC Core İ3 4160, RX 550 ve 8 GB RAM olduğu halde 100+ alıyorum. Sen o PC ile herşeyi low ayarlara al, keskinlik yumuşatma ne varsa kapat. Bu anormal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,

MSI GE602QE Apache Pro kullanıcısıyım sistem özelliklerim şöyle: Nvidia 960M (2GB), i7 4720HQ (2.6GHZ), 16GB RAM, 128 SSD ancak Rainbow'u minimum ayarlarda (çözünürlük 12800x720) oynarken çok düşük FPS (30-25) alıyorum. Sistemimin daha iyi olduğunu düşünüyorum en azından medium ayarlarda açar diye düşünüyorum. Acaba sistem özelliklerim mi kötü yoksa başka bir sıkıntı mı var? Yardımcı olursanız sevinirim.

Driverlarınızı güncellediniz mi?

Birde experience diye bi yaxılım vardı Nvidia kartlarda ordan RB6'yı optimize et, birde kart sürücülerini güncelle.

Merhabalar,

Sorun çözüldümü ?

960M ekran kartı ile ben 60FPS sabit medium ayarlarda oynuyorum, Şarjdamı oynuyorsunuz ? , Eğer evet ise cevabın ısı değerlerine oyun içinde bakabilirmisin ? , Fazla ısındığından dolayı ekran kartı gücünü sınırlıyor olabilir.

960M ekran kartı ile ben 60FPS sabit medium ayarlarda oynuyorum, Şarjdamı oynuyorsunuz ? , Eğer evet ise cevabın ısı değerlerine oyun içinde bakabilirmisin ? , Fazla ısındığından dolayı ekran kartı gücünü sınırlıyor olabilir.
benim bilgisayarım all in on pc hatta adınıda söyliyim bakmak istersen: .msi 24ge 2qe 4k. masaüstü gibi ama laptop gibi aio işte. bu arada senin işlemcin nedir ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı