GTX 965M ve 144Hz Monitör Uyumu

allofyou2k18

Decapat
144Hz bir monitör almak istiyorum fakat uyum konusunda sıkıntı yaşayabileceğimi düşünüyorum, bu yüzden burada sormak istedim.

• i7-6700HQ 2.60 GHz w/Turbo 3.50 GHz
  • NVIDIA GeForce GTX 965M GDDR5 4 GB
  • 16 GB RAM
  • FULL HD, IPS Panel, 15.6 inch ve 1920x1080 Ekran
  • 1 TB HDD + 128 GB SSD

Uyum konusunda sorun yaşamazsınız ancak 144 FPS'e ulaşamayacağınız için de 144Hz'nin verimini alamazsınız. FreeSync monitörlere G-SYNC desteği gelme olayını duymuşsunuzdur. Size tavsiyem o monitörlerden birini almanız en azından G-SYNC sayesinde 144Hz hissini 144'den düşük FPS alsanız da yaşarsınız. Veya şansınızı 120 Hz ile deneyin en azından cebinizde para kalır.

Oynadığın oyunlar nedir?
CS:GO, LOL, COD Online tarzı oyunları oynuyorum.
Uyum konusunda sorun yaşamazsınız ancak 144 FPS'e ulaşamayacağınız için de 144Hz'nin verimini alamazsınız. FreeSync monitörlere G-SYNC desteği gelme olayını duymuşsunuzdur. Size tavsiyem o monitörlerden birini almanız en azından G-SYNC sayesinde 144Hz hissini 144'den düşük FPS alsanız da yaşarsınız. Veya şansınızı 120 Hz ile deneyin en azından cebinizde para kalır.
G-SYNC yapmak için DP gerekmiyor mu?

Konuyu açan arkadaş bağlantısını yaptımi acaba? Bu ekran kartında display port yok,hdmi üzerinden bağlasak kaç MHz alınabilir acaba? GTX 965m hangi hdmı versiyonuna sahip? Bilgisi olan yazabilir. Teşekkür ederim

selam,

165 / 144hz ekran ile hz 120/85 veya daha altına düşürülebilir mi ?

Bir oyunda 144 fps veya daha fazla varsa 144 hz koyarız.
Ve bir oyunda 80/100 fps varsa, örneğin 85hz koyarız.

mümkün mü ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı