Yük altında yeterince yıpranmıştır.Çok sürmez görüntü gitme olayı olur.Helede ekran kartı tamiri yada temizliği gibi işlerden anlamıyorsan mümkünse herkes için geçerli 2.nci el ekran kartından uzak durun.Arkadaşıma almıştık tertemiz ama eski kart olunca ömrünü tamamlıyor.Fakat ben tamir yapabiliyorum. Çok iyi tamir yapdım ve kartı sattık.Boşver girişme o işlere.Söylediğimi kulak arkası etme.Niçin?
Büyük ihtimal uzun süre kullanıldı o kart eski bir kart haliyle ömrünün büyük kısmını tamamlamıştır 2.elden eski kart almayın mümkünse.Merhabalar, 2. el 800 TL fiyata GTX 970 ekran kartı buldum. 2020'de bu kart sizce alınır mı? Kartın 3, 5 GB VRAM veya Coil Whine sorunu yok. Yorumlarınız bilgisayar alma kararımı belirleyecek. RX 570 önerebilirsiniz fakat bu fiyata Mining'de kullanılmamış eli yüzü düzgün Gaming X model RX 570 bulamam. İyi günler.
Dostum imkanım olsa bende 0 almak isterim fakat imkanlar gereği en uygunu bulmaya çalışıyorum. Malum Türkiye'de artık RX 570 bile 1300 Liralara zor bulunur oldu. Zamanında o fiyata RX 580 görüp çok demiştim.Yük altında yeterince yıpranmıştır.Çok sürmez görüntü gitme olayı olur.Helede ekran kartı tamiri yada temizliği gibi işlerden anlamıyorsan mümkünse herkes için geçerli 2.nci el ekran kartından uzak durun.Arkadaşıma almıştık tertemiz ama eski kart olunca ömrünü tamamlıyor.Fakat ben tamir yapabiliyorum. Çok iyi tamir yapdım ve kartı sattık.Boşver girişme o işlere.Söylediğimi kulak arkası etme.
Alınır, ama 3,5 GB ve Wattman sorunu olduğu söyleniyor.
Bir şey diyeyim mi? Sakın alma bunu.Dostum imkanım olsa bende 0 almak isterim fakat imkanlar gereği en uygunu bulmaya çalışıyorum. Malum Türkiye'de artık RX 570 bile 1300 Liralara zor bulunur oldu. Zamanında o fiyata RX 580 görüp çok demiştim.
Zorlama derken hangi anlamda?
Sizin bu forumda köklü bir yerinizin olduğunu biliyorum, böyle demeniz içimi rahatlattı. Ayrıca yanında i7 3770 var darboğaz sıkıntısı çekmem değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.