Önermiyorum çünkü GTX 970 alınır.
Tamamda neden?
Önermiyorum çünkü GTX 970 alınır.
Fiyatına göre hala gideri var. Sürücü desteği alıyor ve 1080P Orta grafik ayarlarında açamayacağı oyun sayısı yok. Bu paraya sıfır RX 560 alıp 720P en düşük ayarlarda çamur gibi oyun oynamak yerine iyice araştırıp temiz bir GTX 970 alırdım, kaldı ki bir benzeri olan R9 290 aldım ve cayır cayır 1080P oynuyorum. Bütçe birazcık daha artabilirse 1060 6GB önerirdim.Tamamda neden?
Çünkü fiyatına göre hala iyi performansı var. Sizin attığınızı ikiye katlar.Tamamda neden?
Attığınız kart hem GTX 970'den daha kötü hem de soğutması berbat gözüküyor.Axle Radeon RX560 4GB 128Bit DDR5 Dual Fan Ekran Kartı - Ekran Kartı - NİSAN FIRSATLARI | Teknobiyotik 100-110TL daha arttırıp buna bir bak.
Evet, Çin malı sahte GTX 750 Ti soğutması bildiğin.Attığınız kart hem GTX 970'den daha kötü hem de soğutması berbat gözüküyor.
Eki Görüntüle 1361072
Üzerine cipsten çıkan Beyblade stickerlarından yapıştırmışlarEvet, Çin malı sahte GTX 750 Ti soğutması bildiğin.
Eki Görüntüle 1361082
Hatta Aliexpress üzerinde tıpatıp aynısı var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.