Sırf sıfır diye performansı GTX 970'e yaklaşamayan Çin malı ekran kartı almak mantıklı mı cidden?Axle Radeon RX560 4GB 128Bit DDR5 Dual Fan Ekran Kartı - Ekran Kartı - NİSAN FIRSATLARI | Teknobiyotik 100-110TL daha arttırıp buna bir bak.
Sırf sıfır diye performansı GTX 970'e yaklaşamayan Çin malı ekran kartı almak mantıklı mı cidden?Axle Radeon RX560 4GB 128Bit DDR5 Dual Fan Ekran Kartı - Ekran Kartı - NİSAN FIRSATLARI | Teknobiyotik 100-110TL daha arttırıp buna bir bak.
Dostum bence sen yanlış anlamışsın olayı, bütçe arttırmak bütçesinin 2 katına çıkmak değil, biraz esneme yapmak.
Güzel makine alınır.Arkadaşlar merhaba, 2200 TL'ye Asus Strix GTX 970 buldum, sizce alınır mı?
Çok ağır oyunlar oynamıyorum, beni 1-2 yıl idare etsin yeter. Kart eski olduğu için düşünceliyim. Varsa daha iyi tavsiyeniz bütçem 2500 TL. Yardımlarınızı bekliyorum.
Oynayacağım en ağır oyunlar PUBG, MB2.
Hocam nasıl açmaz? Bende R7 265 vardı daha geçen bozuldu, o bile rahat oynatıyordu.Rahatlıkla oynarsınız ama bir GTA V'ya da RDD2 açmaz.
Hocam nasıl açmaz? Bende R7 265 vardı daha geçen bozuldu, o bile rahat oynatıyordu.
Rahat açar hocam. YouTube'dan benchmarklara bile bakabilirsiniz.Hocam nasıl açmaz? Bende R7 265 vardı daha geçen bozuldu, o bile rahat oynatıyordu.
Hocam nasıl açmaz? Bende R7 265 vardı daha geçen bozuldu o bile rahat oynatıyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.