Gtx 970 aldım 500 watt yeter mi?

Denermisin? Bu kadar düşük fps vermesi beni şaşırttı açıkcası örneğin crysis 4'ü 30 fps de oynaman mümkün olmaz.
Denermisin? Bu kadar düşük fps vermesi beni şaşırttı açıkcası örneğin crysis 4'ü 30 fps de oynaman mümkün olmaz.
Test ettim fotoğraf atıcaktım ama sürekli mb çok yüksek diyip durdu telefonu pc ye bağlamaktan da sıkıldım. Ama sana şöyle özetliyim sabit bir yerde durdum MSAA 8X açıkken 24 kare görüntü verirken FXAA açtım 47 ye çıktı.

AA ekran kartının anasını ağlatır diyebilirim. :) Videodaki adam FXAA kullanmış, @hkncvs ise sonuna kadar açmış yani arada bir uçurum var. Hayırlı olsun oyun testlerini en kısa zamanda bekleriz :)
Teşekkürler. Boş bir zamanda elimden geldiğince bir konu açıp ekleyeceğim. Umarım becerebilirim :)

Birde yüksek FPS verince Coil Whine yapıyor mu diye bakar mısınız ? Size zahmet olacak. Çünkü ben de 3 gün önce Topkapıdaki şubeden özel olarak ayırttım sadece aramalarını bekliyorum.

Yok kart en fazla 65 dereceyi gördü onda da fanlar 950 rpm de döndü. Sessiz bir kart 30 lara düştüğünde kapatıyor fanları. Çok hoşuma gitti. O kadar para veriyoruz. İçinden güzel de bir mouse pad çıktı. Fakat kutu içeriğinde nedense Gaming dragon yapıştırması yoktu ona uyuz oldum.

Konu kapanabilir. 500 watt yükte iken bile yetiyor. Oyun testleri için farklı konu açarım. Teşekkürler.

Yok kart en fazla 65 dereceyi gördü onda da fanlar 950 rpm de döndü. Sessiz bir kart 30 lara düştüğünde kapatıyor fanları. Çok hoşuma gitti. O kadar para veriyoruz. İçinden güzel de bir mouse pad çıktı. Fakat kutu içeriğinde nedense Gaming dragon yapıştırması yoktu ona uyuz oldum.

Konu kapanabilir. 500 watt yükte iken bile yetiyor. Oyun testleri için farklı konu açarım. Teşekkürler.
Peki arka plaka mevcut mu?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı