GTX 970 Alınmalı mı ?

emir456

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Son zamanlar da GTX 970'lerin bellek sorunu olduğu konuşuluyor. Tam da benim ekran kartını alma ma kısa bir süre kalmışken, sizce GTX 970'i gözüm kapalı almalımıyım , yoksa beklemelimiyim ?
NOT: GTX 970'lere karşı sempatim büyük. @Silinen üye , @Recep Baltaş

Bence alınabilecek bir ekran kartı konumunda şuan GTX 970 , önümzüdeki yıllarda da 3-4 yıl boyunca bütün oyunları Ultra ayarda daha sonraki yıllarda ise AA'yı kısarak oynayabilirsin . Ayrıca bellek sorunu yüzünden beklemene gerek yok ama dolar biraz daha düşmesini beklemelisin.

GTX 970 i hangi model seviyorsan alabilirsin Maxwell mimarisi ve düşük güç tüketimi yüzünden zaten çok fazla ısınmıyor ama birkaç istisna kart dışında onların dışındakilerini öneriyorum.

MSI GTX 970 e sahibim. Eğer bütçe sorunun yoksa Evga al. Eğer yoksa MSI al. Açıkçası CW sorunu güçlü oyunlarda değil aksine kötü oyunlarda oluyor. FPS 500 ün üzerine çıktığında o titreşim çok sinir bozucu. Ancak kulaklıkla hiç bir şey duymayacağına eminim

@Melih478 ve @Silinen üye GTX 900 serisi az ısındıgı için ben şu ana kadar 75 dereceyi geçen bir kart görmedim.Birkaç tane Zotac GTX 970 modeli hariç . Onun dışında Hem Galax , Evga, Gigabyte , MSI , Asus ... gibi markalar tercih edilebilir durumda bunlar sadece zevk meselesi dir.

@Melih478 ve @Silinen üye GTX 900 serisi az ısındıgı için ben şu ana kadar 75 dereceyi geçen bir kart görmedim.Birkaç tane Zotac GTX 970 modeli hariç . Onun dışında Hem Galax , Evga, Gigabyte , MSI , Asus ... gibi markalar tercih edilebilir durumda bunlar sadece zevk meselesi dir.
Ben de Gigabyte diyiyordum fakat artık zevk meselesi oldu. Zotac hariç diger kartlar alınabilir, haklısınız. Ama en iyi o.c'u Evga sagliyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı