GTX 970 ASUS vs Zotac

Hepinize cevaplarınız için tek tek teşekkür ederim arkadaşlar, biraz düşündüm ve bütçemi de zorlayarak 980 ti almaya karar verdim, şuan için evga markasını düşünüyorum sizin önerebileceğiniz 980 ti kartlar hangileridir, ana mesajda belirttiğim işlemci ile dar boğaz sorunu veyahut psu 'da yetmemezlik oluşurmu acaba

GTX 970 sorunlu bir kart Vram açısından 3.5GB'si GDDR5 0.5 GB'si GDDR3 oyunlar 4GB olduğunda kart bu Vram sorunu yüzünden ne zaman 3.5GB'yi geçse fps dropları yaşayacak bilginize ! Ve bu gidişle 1 sene ve ya 2 sene sonra oyunlar 1080p'de bile 4GB'yi geçmiş olucak.

Kesinlikle Msi öneririm Türkiye'de Asus servisi çok yavaş ve CW ekran kartını bu bir sorun değildir diye geri gönderen bir firma. Bu konuma bakarsanız demek istediğimi anlarsın hangi firma ekran kartına 10 İş günü içersin arızalı olduğu tespit edip iade alıyor en az 20 gün süründürüyorlar CW olduğu için ilk sizinkine bakacağız diye aradılar adamlar.
Msi CW Sorunu Garanti Kapsamında!

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı