GTX 970 Ekran kartı sıcaklık sabitleme

carn

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, hali hazırda msi gtx 970 ekran kartı kullanıyorum ve sistem oyundayken vede boştayken ekran kartı sıcaklığı min 58 max 60 olarak görünüyor. Ben bu sıcaklığı boşta iken 40 yada 50 dereceye sabitlemek istiyorum. Bunu nasıl yapacağım bilmiyorum. Msi afterburner biraz kurcaladım ama yapamadım. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi şöyle anlatayım. Ekran kartı bellı bir sıcaklığa kadar fanları çalıştırmıyor ama ben bu fanların 40 derecede çalışmasını istiyorum. Böyle bir şey mümkün değil mi yani ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fanların belli bir sıcaklığa kadar çalışmasını engelleyen Zero Frozr'a müdahele edemezsin. Eldeki tek yazılım olan Afterburner'la, sadece belli bir sıcaklıkta dönmeye başlayan fanların hızı ayarlanıyor. Ancak MSI GTX970'in maksimum sıcaklığa da 68 derece. Yani çok ısınan bir kart değil. Bu yüzden kafana takma derim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı