GTX 970 Ekran kartına sıvı soğutma bağlama

cohol54

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bende msi gtx 970 gaming 4g ekran kartı var. Bu kart boşta 30 ila 40 derece arası gidip geliyor. Fanları manuel olarak %80'de çalıştırıyorum, oyun oynarken 65 70 dereceyi buluyor.
Ayrıca işlemcim intel core i7 6700k üzerinde colarmaster Hyper 612 soğutması takılı boşta 25 dereceyi geçmiyor. Full yükte 40 ile 48 arası. 4.10ghz de çalışıyor ve gayet memnunum.

Asıl konu şu, ekran kartına sıvı soğutma bağlamak istiyorum bloğu buldum fakat geri kalan kısımlar için sizlerden yardım talep ediyorum.
İyi günler.

Blog link=Tahmini Teslimat Zamanı

Arkadaslar sorun devam ediyor. Bloğu satın alıp bir şekilde sıvı soğutmayı kurmam lazım. Yardım bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yardımcı olalım elbette ancak ortada bir sorun göremiyorum ben. Yük altında 65-75 derece GPU sıcaklığı gayet iyi, bunda bir anormalik yok.
Sıvı soğutma sistemini sırf bu yüzden kurmanın ne gereği var? @er36po Forumdaki Custom sıvı soğutmalar konusundaki en tecrübeli kişidir.
İlle de sıvı soğutma kuracağım dersen yardımcı olurum ben de.

Aynen öyle, ben de gerek duymadım açıkçası. Ama OC olayı filan olacak ise elbette sıvı soğutma da yapabilirsiniz.
Bulduğunuz GPU bloğu dışında size lazım olacak olanlar:
  • 6 adet rekor
  • 1 adet rezervuar
  • 1 adet pompa
  • 1 veya 2 metre boru
  • 1 edet de radyatör.

Akrilik olacak ise; size 1 kaç tane de köşe rekoru lazım olacak. (Köşe sayısına göre) Ya da akrilikte hiç köşe yapmayabilirsiniz de.

@er36po reis kasa olarak elimde bu var.
Dark N10 Usb 3.0 5 Fanlı Pencereli Bilgisayar Kasası 868 - n11.com
İyi bir soğutma sistemi oluşturmak istiyorum bu kasa işimizi görür sanırım. Yazın 35 ila 40 derecede sıkıntı olmasın.
-radyatör Online Shop Cooling 240MM Water cooling radiator double fans For computer water discharge radiator strong wind Recommend!|Aliexpress Mobile
-
Borular 2 adet Online Shop High quality transparent PVC 9.5*12.7mm water cooling pipe ID9.5mm OD12.7mm 3/8'' inch for water cooling system use. PVC-3|Aliexpress Mobile
-
Pompa+depo
Online Shop 190mm cylinder water tank + SC600 pump all-in-one set Maximum flow 600L/H computer water cooling radiator. SC600B19|Aliexpress Mobile
-
Rekorlar
Online Shop 4pcs QYFREEZE Brass hand compression fitting G1/4'' external thread for 9.5X12.7mm tube computer water cool.QKNH-3|Aliexpress Mobile

Dirsek olarak
Online Shop BOOM Brass Black / Silvery G1/4'' thread 90 degree Fitting Adapter Rotary Fitting Adapter water cooling Adaptors. BOWJ-90R|Aliexpress Mobile

Bunları bulabildim ben sen farklı düşünürsen cevap bekliyorum.

Ayrıca bloğu ekran kartına bağladıktan sonra kendi fanını üzerine bağlama gibi bir şansım var mı?
Ekstradan şöyle birşey almayı düşündüm-
Online Shop Free Shipping three fans As a lot ADDA AD0912UX-A7BGL12V 0.50A Graphics card cooling companion PCI slot fan|Aliexpress Mobile

Aga şimdi farkettim gpu fanı %80 ile çalışır iken 65 ila 75 derece bence fazla bir ısı bu yazın n3 olur bilinmez.
İyi forumlar.
@BilgisayarKurdu @er36po

O seçtiğiniz ürünler tamam, ancak bana pek bi basit geldiler Aga :D Blok harici, daha başka bir şey takamazsınız, ki bunu taksanız bile faydasını görmeyecek gereksiz yere para verdiğinizi anlayacaksınız.
Onun yerine kaliteli blok ve radyatör seçebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı