Kasada 3 adet büyük ve hızları kontrol edilebilir fanlar var. Ayrıca 1 adet küçük stok fan var. İşlemcinin de stok fanı var overclock yapmıyacağım için sıvı soğutucu almadım. Kablolamaya gelirsek, güç kaynağını ve ekran kartını kendim taktım doğal olarak kablolamayıda kendim yaptım. Fakat kablolamayı yaparken güç kaynağından, anakartın üzerindeki CPU kablo girişine takarken CPU kablosunu gizleyemedim. Gizleyince kabloyu CPU'nun kablosu kısa kalıyor. Eski monitörümü ekran kartımı almadan önce kırdım. HDD kablolarından birinde sıkıntı olsa büyük ihtimalle sistem açılmaz ya da mavi ekran verirdi. Oyuna girdikten sonra mHz'yi maksimuma al demişsin. Overclock yap demek istedin herhalde. MHZ'yi maksimuma alırsak eğer ekran kartında sıkıntı çıkabilir. Çünkü overclock'un bi ayarı var. Benim bildiğim yanlış yapılırsa overclock parça bozulabilir. Sadece SSD'yi formatlasam yine aynı hesaba gelicek. Sistem, World of Warcraft, League of Legends, Dota2 ve Battlefiled 4 SSD'de kurulu. Geri kalan herşey D Diskte yani HDD'de kaldığı için virüs varsa büyük ihtimalle SSD'de değil HDD'de vardır.