GTX 970 Hâlâ Güncel Midir ?

Anakartım Msi H97 Gaming 3 , işlemci değişikliğine bakabilirim. Ancak ekran kartının nVidia kalmasını isterim.
Bende öyle düşünüyordum fakat driver açısından mı korkuyorsun ? Eğer öyleyse AMD yayınlamaya başlamış belli bir süre önce sağlam.

Sapphire, güvenilirdir. Eski serileri bile iyidir aslında ama Nitro serileri çok daha iyi.

Kimsenin dokunmadığı noktaya dokunayım, işlemciyi 1151 soketinde almak için anakartını değiştirmelisin Ayrıca anakartının üstüne geliştirme yapacaksan yeni işlemci alma. 1151 soket anakart ile işlemci ve DDR4 RAM alırsan çok daha ileri yönük olacaktır.

Fanboysan ne karıştırıyorsun ortalığı. Tövbe tövbe.

Ayrıca minimum 700w değil. Normal bir sistem normal kullanımla toplam 400w bile tüketmez. 600w bile yeterli. Bu arada r9 390x 1450tl.

Fanboylukla ne alaksı var şimdi. Ben uzun süredir piyasaya bakmadım. Son baktığımda AMD'nin hâlâ yazılım ve ısınma sorunları vardı.

Ayrıca ram ve anakartım çoktandır elimdeydi yarın diğer bileşenleri almaya gideceğim. İyi forumlar.

GTX 970 gayet yeterli ve güncel bir kart. Sık sık yazılım güncellemesi ve destek alıyor. Asus Strix modelini kullanıyordum 1-2 ay evvel, gayet sessiz ve serin bir kart.

Nvidia kullanıcısı olarak söylüyorum, Pascal mimarisi gelince Gtx 970 herhalde r9 380 seviyesine falan düşer. Nvidia nın yeni driverları aşırı kötü ve kartı bozulanlar bile olmuş. Benim tavsiyem Sapphire r9 390x veya bekle.

Beyfendi devir 2016. Oyunlarda, destekleyen/ desteklemeyen hepsinde, en az %70 performans elde ediliyor.

Buradaki oyunların hepsi SLI destekli: SLI | GeForce
Burada olmayanlarda ise, en az %70 performans. Bilmeden konuşmayın.
Hadi öyle olsa bile tek GTX 970 almak daha mantıklı. Ki zaten arkadaşta mevcut GTX 970 hala güncel ve işini hayli görecektir. İlerde yetmez ise 2.bir GTX 970 alır.

Parçalar pazartesi aldım. Artık bir şey demeye gerek yok sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…