Gtx 970 Hangi marka ?

Gigabyte.
Diğer markalara göre CW ( coil whine, fanların tuhaf değişik anormâl bi ses çıkarması ) olasılığı daha az.

Bu arada MSI ve Asus'ta çıkan CW sorununu söylemiyorum bile. CW sorunun temel sebebi bobinlerin kalitesiz olmasıdır.

Asus'un Türkiye servisi sorunlu maalesef bunu göz önüne alın derim. MSI bütçesi olmayanlar için iyi. HOF ve FTW arasında fark yok FTW biraz daha pahalı, ben olsam o farkı vermem vermek için bir sebeb yok çünkü.

CW yaşamak istemeyenler R22 indüktörlerin kullanıldığı modellere yönelebilirler, ASUS GTX980 STRIX gibi mesela.
Kasayı dibinize sokmadığınız sürece pek bir sorun yaşayacağınızı sanmam, genelde masa üzeri kasa yerleşim planlarında yaşanıyor bu sorun.

HOF ve FTW arasında fark yok FTW biraz daha pahalı, ben olsam o farkı vermem vermek için bir sebeb yok çünkü.
Bu konuda sana katılıyorum, EVGA FTW hem tam anlamıyla sorunsuz bir model değil ki yukarıda bahsettim, hem de rakiplerine kıyasla bu parayı kendisine harcatacak kadar avantajları yok.

Yorumunuz noktayı koydu herhalde @BilgisayarKurdu ve bu arada benim demek istediğimi @Because Im Batman gayet başarılı bir biçimde açıkladı sağolsun..
Senin ise Gigabyte ekran kartını önermeni doğru buluyorum. O bütçe için (1300TL) çok iyi bir seçenek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…