Gtx 970 Hangi marka ?

Ne içtin bilmiyorum ama iki kartta aynı O.C potansiyeline sahip. Fan kullanımını otomatik yaptığı için 75 derece. Ve O.C yaparken bu kartlar arasında soğutma önemsizdir. O.C kartın ömrünü kısaltır. O yüzden malzeme kalitesi daha önemlidir. Ve ben malzeme kalitesinde Evga üstüne tanımam.
Sadece tahminleri ve gördükleriyle konuşan bir şahıs...
Millet enayimi afedersin Galax alıyor Gigabyte alıyor? Boşunamı acaba? Evga kaliteli bir marka ama bu tür O.C. lerde kullanılmamakta soğutması diğer markalar gibi değil.
Ve yanlış bilgilendirme yapıp forum da kirlilik yapmayın, O.C. ömrü kısaltması için dengesizce yapman gerekir eğer sen abartmadan adam gibi O.C. yapacak olursan onun bir zararı olmayacaktır ve zaten böyle Galax ve Gigabyte tercih edilmesinin sebebi O.C. kararlılığı, stabiletesi ve ısı değerleridir.

Az önce 1550 Mhz dedin. Sence bu dengeli bir değer mi ? Sen benim bildiklerimin yarısını bile bilsen Galax, Gigabayte önermezdin. Ve O.C yapılması için illaki 3 fanlı olması gerekmiyor. Ben kendi kartımın %50 fan kullanımını geçtiğini görmedim.

Eminim ki O.C hakkında en ufak bir fikrin bile yok. Sadece Mhz değerlerine bakıp geçiyorsun. önemli olan bakır boruların radyatöre temas etmesi ise bu saydığım 3 marka senin saydığın 2 markadan daha iyi tasarıma sahip. Galax ve Gigabayte'a çok güveniyorsan al 1 tane 1550 Mhz'de kullan bakalım ne kadar dayanabilecek o kart.

Mesajımı bir daha oku ondan sonra mesaj atarsın ben dengeli yani adam gibi dedim, eğer voltajı çok vererek memory hızlarını zorlayarak ve çekirdek hızını abartarak O.C. yaparsan sıkıntı meydana gelir elbet bu konuda tecrübem fazla fazladır yalanım yoktur hala birşey bilmediğimi savunun siz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı