Merhabalar, PC değerlerim oyunlarda bazı zamanlar CPU %100-GPU %70-85 arasındayken bazı zamanlar ise CPU %77-gpu%75-85 arasında oluyor GPU %100 kullandığı vakitleri de gördüm ancak MSI Afterburner'da ve NVIDIA GeForce Experience'da bulunan verilerim yukarı aşağı bunlar. MSI Ab'da fan Speed %79'a kadar çıkıyor ve PC şaha kalkıyor, çıkan sesi bu PC'de daha önce hiç duymamıştım, eskiden hiç ses çıkarmayan kasa son 10-11 aydır her ay üstüne koyarak artan bir fan sesiyle canımı fena sıkıyor.
GPU: GTX 970.
CPU: Intel i5 6600K.
Kasadan çıkan seslerde şöyle bir şey fark ettim AC: Origins, AC: Odyssey, Battlefront 2'de bu sesler dediğim gibi şaha kalkıyor. Ancak BF1, bfv, Rise of the Tomb Raider'da bu kasadan ses çıkmıyor. Eskiden AC: Unity'de zerre miktar ses çıkarmayan kasa şu an uçak kaldıracak bir güçte fan çeviriyor ve ses çıkarıyor. MSI ab' içinde fan Speed sınırlama varsa ve kasaya/donanıma zarar vermeyecekse fan Speed sınırlamak isterim. Dikkatimi çeken başka bir şey ise Battlefront her açıldığında EA serverlarına hemen bağlanmıyor ve tekrar bağlantı istiyor, oyun offline durumdayken kasada fan sesi yok ancak ben oyunu sunuculara bağlar bağlamaz kasa uçmaya başlıyor.
Kasayı her ay temizliyorum diyerek yardım çağrıma son noktayı koyuyorum. Önerilerinizi, yardımlarınızı bekliyorum.