GTX 970 i7 4790 sistem yenilenmeli mi?

2000'e satmaktansa köşeye koyar gider yeni sistem toplarım.
Dinlemeyin o arkadaşı. Islemiciniz zamanının kralıydı. Hala gunumuzdeki bircok islemciden de iyi performans verebiliyor. ddr4 yapmaya çalışırsanız cok masraf çıkar ve tatmin edici performans elde edemezsiniz. Güzel bir 1650s veya 1660s takarsanız mis gibi olur sisteminiz.Bir de işlemciniz 4790k olsa tadından yenmezdi.

2.500 civarına da zorlayabilir. Yalnız OC yapılamıyor o işlemciye ama hala iyi işlemci tabii. GTX 970 elimde var benim de diğer sistemde. VRAM sorunu var. Onu RTX 1660 falan alarak halledebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem gayet iyi, elinizde böyle bir sistem varken DDR4 sisteme geçmek masraftan başka bir şey değil sizin için. Kullanmaya devam edin derim, ama illa ki bir şeyler değiştirmek istiyorsanız ekran kartını GTX 1660 gibi kartlarla değiştirebilirsiniz. Bana kalsa hiç kurcalamazdım o başka. İyi forumlar.

Sistemim;
GTX 970 Galax ex OC Black Edition.
i7 4790 Intel.
16 GB 1600MHz Kingston HyperX RAM.
MSI Z97 G43 anakart.
120x2 SSD (RAID'li)
1TB HDD.
RDR 2'yi Ultra texture kalitesinde 45 FPS'de oynatması beni biraz üzdü ve yavaşça eskidiğini hafiften hissettirir oldu.
Yenilemeli miyim?
Optimizasyon sorunu olan RDR2 için bu sonuca varmaman gerek. Sistemin hâlâ fazlasıyla yeterli. Paranı geleceğe yatırmanı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı