GTX 970 i7 4790 sistem yenilenmeli mi?

Etmez olur mu hiç. Optimizasyon konusunda adım atmaktan ziyade Online'daki hatalara yoğunlaştılar. Zaten böyle giderse bu yaz sağlam indirim alır.

Rockstar'ın huylarından biri. Geçen hafta 2008 model GTA 4 için güncelleme geldi ama oyundaki hataların hiçbirini çözmedi gibi.

Rockstar'ın huylarından biri. Geçen hafta 2008 model GTA 4 için güncelleme geldi ama oyundaki hataların hiçbirini çözmedi gibi.
Ben o oyunda hiç sorun yaşamamıştım mesela. Oynadığım zaman 8100 - 1050Ti vardı bende. 75-90 FPS arası bitirdim oyunu. Tek sıkıntısı finaldeki bug.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sorunu çözdüler mi onu merak ediyorum.

Ben o oyunda hiç sorun yaşamamıştım mesela. Oynadığım zaman 8100 - 1050 Ti vardı bende. 75-90 FPS arası bitirdim oyunu. Tek sıkıntısı finaldeki bug.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

GTA 4 optimazyonlu sorun oyun diyorlar RDR2 baya şey oluyor RTX 2080 Ti kullanan GTX 970 aynı perfomans alıyordu bayağı saçmalık.

Ben o oyunda hiç sorun yaşamamıştım mesela. Oynadığım zaman 8100 - 1050 Ti vardı bende. 75-90 FPS arası bitirdim oyunu. Tek sıkıntısı finaldeki bug.

Keşke optimize etselerdi şu güzelim oyunu. GTA serisinde 4 hariç hemen hepsini defalarca bitirdim. RTX 2060 gibi bir kartta bile en yüksek ayarlarda 60-70 arası veriyor. Yani GTA 5'den 2 kat daha az neredeyse.

.

GTA 4 optimazyonlu sorun oyun diyorlar RDR2 baya şey oluyor RTX 2080 Ti kullanan GTX 970 aynı perfomans alıyordu bayağı saçmalık.
Ayarları fulleyince 35-40, en düşüğe alınca da 55-60 FPS veriyor. Buradan belli zaten. FPS yüksek olduğu yerlerde de yer yer kasmalar yaşanıyor.

GTA IV de dönemin sistemlerine göre şimdiki RDR2 ile aynı durumdaydı. Şimdi tabii daha yüksek performanslı bileşenler gelince GTA IV çok da hissettirmiyor ama hatırladığım bir şey var, o dönem ortalama sistemle GTA IV'te 25-30 fps alan sevincinden havalara uçuyordu.
Keşke optimize etselerdi şu güzelim oyunu. GTA serisinde 4 hariç hemen hepsini defalarca bitirdim. RTX 2060 gibi bir kartta bile en yüksek ayarlarda 60-70 arası veriyor. Yani GTA 5'den 2 kat daha az neredeyse.

.

Rockstar, kullanıcısını düşünmeyen bir firma. Paragöz oldukları için düşünmemeleri normal. 🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı