GTX 970 i7 4790 sistem yenilenmeli mi?

2000'e satmaktansa köşeye koyar gider yeni sistem toplarım.
Dinlemeyin o arkadaşı. Islemiciniz zamanının kralıydı. Hala gunumuzdeki bircok islemciden de iyi performans verebiliyor. ddr4 yapmaya çalışırsanız cok masraf çıkar ve tatmin edici performans elde edemezsiniz. Güzel bir 1650s veya 1660s takarsanız mis gibi olur sisteminiz.Bir de işlemciniz 4790k olsa tadından yenmezdi.

2.500 civarına da zorlayabilir. Yalnız OC yapılamıyor o işlemciye ama hala iyi işlemci tabii. GTX 970 elimde var benim de diğer sistemde. VRAM sorunu var. Onu RTX 1660 falan alarak halledebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem gayet iyi, elinizde böyle bir sistem varken DDR4 sisteme geçmek masraftan başka bir şey değil sizin için. Kullanmaya devam edin derim, ama illa ki bir şeyler değiştirmek istiyorsanız ekran kartını GTX 1660 gibi kartlarla değiştirebilirsiniz. Bana kalsa hiç kurcalamazdım o başka. İyi forumlar.

Optimizasyon sorunu olan RDR2 için bu sonuca varmaman gerek. Sistemin hâlâ fazlasıyla yeterli. Paranı geleceğe yatırmanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…