GTX 970 İçin İntel İşlemci Tavsiyesi

o kartı düşünmedim değil ama artifact sorunu oluyormuş sapphire r serilerinin çoğunda o yüzden biraz soğudum amd kartlardan dediğiniz gibi tek modül 8gb ram alacağım
Bunu sadece AMD kartlar için söylüyorum Sapphire en az artifact sorunu yaşayan markalardan biridir korkmadan gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Kafam çok karışık @Silinen üye @Furkan Emir Arkadaşlar oyun için 2500 tl ye kadar limitim var. Intel işlemci düşünüyorum bu konuda yardımlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum. Hazır bilgisayar oyun için uygun birde pahalı toplama da başıma gelmeyen kalmadı. O yuzden soğudum bu sefer sıfır vatan bilgisayardan toplamayı düşünüyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart H81M-P33, ekran kartı Sapphire Nitro R9 380 4 GB, işlemci i5 4460, kasa Zalman Z3 Plus 600w, HDD WD Blue 1 TB, ram Gskill RipjawsX 8 GB CL9 1600 Mhz tek modül ram. Sistemin bu şekilde olmalı zaten Vatan Bilgisayar'da ücretsiz topluyorlar. Pahalı gelirse Sinerji Bilgisayar'dan sipariş ver 20 TL gibi bir ücretle sistemi hazır gönderiyorlar. Ayrıca Sinerji daha uygun fiyatlı Vatan'a göre.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı