Gtx 970 İçin Monitör

AOC Monitör hakkında pek bilgim yok ama arkadaşın dediğine göre 50 milyon kontrast işini görüyorsa Asus'un bu monitörü 1 ms tepkime süresine sahip kontrastı ise 80 milyon değerinde ben bu monitörü almayı planlıyorum belki işine yarar.

Asus 23.6" Vn247H Geniş Ekran Led Monitör - Vatan Bilgisayar
Bende şuan olan monitörde bu dediğim gibi arkadaşın bütçesi varsa alabilir f/p ürünü ayrıca Vatan'da çok pahalı ben gittigidiyor.com'dan 430 liraya aldım 1 ay önce. Kontrast oranı kendini fark ettiriyor ancak tepkime süresinin farkına varamadım diyebilirim iyi monitör tavsiye ederim.

Bende şuan olan monitörde bu dediğim gibi arkadaşın bütçesi varsa alabilir f/p ürünü ayrıca Vatan'da çok pahalı ben gittigidiyor.com'dan 430 liraya aldım 1 ay önce. Kontrast oranı kendini fark ettiriyor ancak tepkime süresinin farkına varamadım diyebilirim iyi monitör tavsiye ederim.

Arkadaş bütçe belirtmediği için biraz yüksek fiyatta bir monitör olabilir ama Gtx 970 den bahsediyoruz bence değer fiyat olarak uygun nerede bilmiyorum araştırmadım. Sizin dediğiniz gibi kontrast değeri onuda sizin sayenizde 80 milyon olduğunu fark ettim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı