GTX 970 iki monitör kullanamama sorunu

yigitcan41

Hectopat
Daha fazla  
Selam aleyküm. Ekran kartım başlıkta da belirttiğim gibi GTX 970. Bir çoğunuz biliyorsunuz girişlerinin nasıl olduğunu ama yine de belirtmek istiyorum. DVI ve DVI-D, 2 tane de HDMI girişi var. Ben monitörümün birini DVI'a bagladıgımda görüntü ekrana gidiyor 2. monitörümü DVI-D'ye bağladığımda ise ekrana görüntü gitmiyor. 2. monitörü DVI girşini taktığımda ise görüntü gidiyor acaba sorun nedir? Bileniniz varsa yardım ederseniz çok teşekkür ederim, iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam aleyküm. Ekran kartım başlıkta da belirttiğim gibi GTX 970. Bir çoğunuz biliyorsunuz girişlerinin nasıl olduğunu ama yine de belirtmek istiyorum. DVI ve DVI-D, 2 tane de HDMI girişi var. Ben monitörümün birini DVI'a bagladıgımda görüntü ekrana gidiyor 2. monitörümü DVI-D'ye bağladığımda ise ekrana görüntü gitmiyor. 2. monitörü DVI girşini taktığımda ise görüntü gidiyor acaba sorun nedir? Bileniniz varsa yardım ederseniz çok teşekkür ederim, iyi günler.
DVI girişlerinden biri VGA dönüştürücü için. girişlerden biri - biri + işaretli. + işaretli olan VGA dönüştürücü için.

Ayrıca 2 tane HDMI girişi yok, bir tane HDMİ ve bir tane Display Port. (y)

Aleyküm selam. :D

DVI girişlerinden biri VGA dönüştürücü için. girişlerden biri - biri + işaretli. + işaretli olan VGA dönüştürücü için.

Ayrıca 2 tane HDMI girişi yok, bir tane HDMİ ve bir tane Display Port. (y)

Aleyküm selam. :D
Yani dvi-d kablosu mu almam lazim yoksa monitör çıkışına da dvi-d dönüştürücü mü alıyım ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı