GTX 970 ile GTX 980 Arasındaki Fiyat Farkı

Benim monitorum LCD fakat ben yeni kasamda GTX 970 almak istiyorum. Sizce gereksiz mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye bu adam zamanında dedi ama simdi gercekten görüyoruz. İnadına asus ve MSI onerenler var. Overclock performansında en iyisi EVGA dır. Ancak biraz tuzlu. Ben size gigabyte gaming g1 oneriyorum en serin ve en iyi FPS değerlerine sahip kart.

İnat yok kardeşim nerden çıkarıyorsun. Evga'ya karşı bir önyargım yok. Forumdaki arkadaşlar genelde Msi ve Asus arasında git gel yaşıyor o yüzden ikisini kıyasladım.
Evga iyidir sessiz ve serin çalışır gönül rahatlığıyla alabilirsiniz @M. Oğuz GÖK .

Msi Twin Frozer V ile büyük ilerleme kaydetti. Asus'un da Strix'i var. Kafa kafaya gidiyorlar bence . Hangi kartın tasarımı hoşuna gidiyorsa onu al.
Fiyatları da göz önünde bulundurunca Asus tuzlu biraz. Msi gaming ve o.c. modu ile kartın mhz değerlerini epeyi yükseltmeyi başarmış.
Fikrimce Msi al derim ben sana kardeşim.
Gigabyte GTX 970 G1 GAMİNG modelini de unutma ama o sanırım Türkiye'de bulunmuyor, ama bana sorarsan ses, sıcaklık ve performans bakımından Strix al.

Gigabyte için olumlu yorumlar diğer forumlarda da oldukça fazla. Ama kasama sığmıyor :D Asus sanki inat olsun diye 100 TL falan pahalı. MSI, en fazla Coin Whine olan kart diyorlar. Galax ve Zotac hakkında ne düşünüyorsunuz?

bu coil whine serinin hepsin demi çıkıyor yoksa şansına mı birde yeni aldığım kartta coil whine olup olmadığını nasıl anlarım ?
Teşekkürler ...

@42476 , Vatandaki bir eleman Msi'ın 10 kartından 7 sinde çıkıyor diyerekten acayip sinirimi bozmuştu. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ama sorunsuz çalışanlar da var. Serinin tamamında yok yani bu sorun.

Kart yük altındayken ıslık sesine benzer bir ses geliyorsa coil whine var demektir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı