GTX 970 ile İ5 6600 darboğaz

Oyun içerisinde değiştirmezsen bir anlamı olmaz. Çözünürlükleri tek tek dene, monitöre uygun bir çözünürlük bulman lazım.
Anladım. Yarın gün içerisinde test edip buraya yazacağım çok teşekkürler ilginiz için

Oyun içerisinde değiştirmezsen bir anlamı olmaz. Çözünürlükleri tek tek dene, monitöre uygun bir çözünürlük bulman lazım.
Maalesef 1360x768 çözünürlüğünden başka üst bir çözünürlük denediğim zaman dediğim gibi monitörüm kapanıyor desteklemediği için.

Anladım. Yarın gün içerisinde test edip buraya yazacağım çok teşekkürler ilginiz için

Maalesef 1360x768 çözünürlüğünden başka üst bir çözünürlük denediğim zaman dediğim gibi monitörüm kapanıyor desteklemediği için.

Oyun sırasında CPU kullanımları ne kadar ?

Ekran kartını çıkar, gpu işlemcisinin olduğu soğutucuyu da çıkar. Termal macunu değiştir, donanımsal olarak bakım yap yani, sonra pc ye format at, driver program vs. Kurulumu yaptıktan sonra birdaha dene bakalım. Eğer istediğim fpsye aynı ayaklarda ulaşamazsan donanimsal bir sorun olabilir

CPU kullanımları %90 civarı onlar yüksek.
CPU kullanımını azaltıp GPU kullanımını artırmanın çözümü çözünürlüğü yükseltmek olur öncelikle. Başka bir monitörde ayarları ultraya alarak denemenizi tavsiye ederim. 1080p monitörde de GPU kullanımı 99 civarı olmazsa DSR açarak 2K'ya yükseltin.

CPU kullanımını azaltıp GPU kullanımını artırmanın çözümü çözünürlüğü yükseltmek olur öncelikle. Başka bir monitörde ayarları ultraya alarak denemenizi tavsiye ederim. 1080p monitörde de GPU kullanımı 99 civarı olmazsa DSR açarak 2K'ya yükseltin.
Evet bana da mantıklı geliyor. 1080P monitör alacağım o halde?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı