bduruk
Hectopat
Daha fazla
GTX970 GTA5 de kasma hissi veriyordu, daha önce de birçok kez konu açmıştım fakat sadece bir oyunda olduğunu düşünüyordum bu sorunun. Farklı oyunlar oynamaya başlayınca fark ettim tüm oyunlarda böyleydi bu, (Örneğin, Euro Truck Simulator 2'de şehir içinde oyun 60FPS yerine 53FPS veriyor fakat 53FPS değil de 13FPS de oynuyormuş gibi oluyordu ama o 53 yazısı değişmiyordu 13'e.). Yani ben daha çok grafik isteyip 30FPS'ye razı olsam oyun oynanmayacak seviyeye düşüyordu ve bu yaklaşık ocaktan beri böyleydi, ilk Dying Light'da fark etmiştim zaten. 2 monitör kullanıcısıyım (Samsung Syncmaster P2270HD ve ASUS VS229HA) ve Monitördendir diye ikisinde de denediğimde sonuç aynı oluyordu.
Geçen haftalarda başka bir sorun daha çıktı ve PS4'de 30FPS olan oyunlar kasmaya başladı aynı PC'de olduğu gibi. Ben de sorun monitördendir diye düşündüm artık. Ama monitörde sorun varsa, işin garip tarafı YouTube'da 30FPS video izleyince neden kasmıyordu. ASUS monitörümü oyun, Samsung monitörümü film-video ve PS4 için kullanıyorum bu arada. İki monitörün birden bozulmuş olma ihtimali mi daha yüksek yoksa PS4 ve PC'nin bozulmuş olma ihtimali mi ? Yardımlarınızı bekliyorum.
Geçen haftalarda başka bir sorun daha çıktı ve PS4'de 30FPS olan oyunlar kasmaya başladı aynı PC'de olduğu gibi. Ben de sorun monitördendir diye düşündüm artık. Ama monitörde sorun varsa, işin garip tarafı YouTube'da 30FPS video izleyince neden kasmıyordu. ASUS monitörümü oyun, Samsung monitörümü film-video ve PS4 için kullanıyorum bu arada. İki monitörün birden bozulmuş olma ihtimali mi daha yüksek yoksa PS4 ve PC'nin bozulmuş olma ihtimali mi ? Yardımlarınızı bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: