GTX 970 kasma ve FPS düşmesi

seyit bey

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar ben bir sistem topladım. Ekran kartım GTX 970 ama oyunlarda kasma ve ani FPS dropları oluyor sorun nedir acaba ve bunun yanında oyun 60 FPS'in altına inince takılmalar oluyor ve oyun akıcılığını yitiriyor.(Örn:45-50 FPS'i de sorun HDD'den mi SSD almalımıyıms) sorun nedir veya monitörümle mi ilgili ? Cevaplarınızı bekliyorum.

ASUS STRIX GTX 970 4 GB GDDR5
RAM 8 GB 1600 MH z
İşlemci intel core i7 4790
Anakart Casper stock anakartı

Soğutucum yok bu arada bide sorun HDD'den mi SSD almalı mıyım ? Cevaplarınızı bekliyorum.

Evet arkadaşlar ben bir sistem topladım. Ekran kartım GTX 970 ama oyunlarda kasma ve ani FPS dropları oluyor sorun nedir acaba ve bunun yanında oyun 60 FPS'in altına inince takılmalar oluyor ve oyun akıcılığını yitiriyor.(Örn:45-50 FPS'i de sorun HDD'den mi SSD almalımıyıms) sorun nedir veya monitörümle mi ilgili ? Cevaplarınızı bekliyorum.

ASUS STRIX GTX 970 4 GB GDDR5
RAM 8 GB 1600 MH z
İşlemci intel core i7 4790
Anakart Casper stock anakartı

Soğutucum yok bu arada bide sorun HDD'den mi SSD almalı mıyım ? Cevaplarınızı bekliyorum.
Bilgisayarı temizletmeyi dene :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı