Strix Gtx 970 Fps Düşmesi

Teşekkür ederim 1-2 gün içerisinde inşallah hallederim sorunum devam ederse de çözülürse de cevap atarım iyi akşamlar.

İlk olarak ekran kartın cok iyi fakat işlemcin dusukse olabilir fps düsme nedenin ikinci olarak bu fps düşüşü oyundamı gercekleşiyor oyunda gercekleşiyorsa oyunun adı ve oyunu hangi ayarlarda oynuyorsun ?

İlk olarak ekran kartın cok iyi fakat işlemcin dusukse olabilir fps düsme nedenin ikinci olarak bu fps düşüşü oyundamı gercekleşiyor oyunda gercekleşiyorsa oyunun adı ve oyunu hangi ayarlarda oynuyorsun ?
İşlemcimi söyledim çok düşük işlemciden darboğaz olması. Şöyle bir şey var Gta 5 otluk,çimenlik neyse oralarda gpu kullanım %97 aşşa düşmüyor ve 90 fps civarı bir kez düşmüyor 90 aşşa ama şehre girdiğimde %60 %75 kullanım ile 80 ile 70 arası fps alıyorum ve buda arada 30 kadar düşüyor bunun sebebi işlemci olması çok düşük bunun sebebini merak ediyorum açıkcası. Hdd demeyin çünki ssd alanlar da aynı sosyal de çok konu var ancak hiçbiri sorunu çözememiş belki de çözümünü yazmamışlardır.

Coil whine sorunu ortaya çıktı şimdide :D Hitman de menüde başlıyor ses menüyü geçmeden bitmiyor bundan dolayıda olabilir mi? @Recep Baltaş @Ali Güngör

MSI Afterburner kurun, Bilgi Ekranı (OSD) kısmına gelin, Daha Fazla kısmına tıklayın.
Riva Statistics Server açılacak.
Burada Framerate Limit kısmında FPS belirleyin. 60 Hz monitör kullanıyorsanız 60, 144 Hz monitör kullanıyorsanız 144 yapın.
Kapatın, MSI Afterburner açıkken oyunu oynayın.
Artık yükleme kısımlarında ses gelmeyecektir.
Her koşulda olmasa da genellikle işe yarıyor.

msi-afterburner-framerate-limit-technopat.jpg

MSI Afterburner kurun, Bilgi Ekranı (OSD) kısmına gelin, Daha Fazla kısmına tıklayın.
Riva Statistics Server açılacak.
Burada Framerate Limit kısmında FPS belirleyin. 60 Hz monitör kullanıyorsanız 60, 144 Hz monitör kullanıyorsanız 144 yapın.
Kapatın, MSI Afterburner açıkken oyunu oynayın.
Artık yükleme kısımlarında ses gelmeyecektir.
Her koşulda olmasa da genellikle işe yarıyor.

Eki Görüntüle 137148
Çok teşekkür ederim öncelikle iyi geceler. Yarın nasip olursa değiştirmeye gideceğim. Biraz o fiyatı verince ister istemez içimde bir kuşku kalıyor yanında GTA 5 can sıkan bir durum olunca. GTA 5 1080p ayarlarda fps dropları yaşarken 2715*1527 ile DSR rahatlıkla herhangi bir drop yemeden oynıyorum bu ekran kartında bir sorun olabilir mi veya bende mi? Şuan Win7 yüklü 10 indiriyorum bugün kuracağım oyunum orijinal dediğim olay aşşağıda resmi var :)
gta5 2016-01-31 23-49-47.jpg
gta5 2016-02-01 00-15-10.jpg

1. resim 1080p
2. resim 2715*1527

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı