GTX 970 oyun oynarken kapanıp açılma sorunu

Daha önceden 500W vardı arzalandı elimde olan 400W geçtim böyle sıkıntı çıkarmaya başladı. PUBG Lite'de uçaktan atladıktan sonra Ultra'da yere çakılmaya yakın kapanıyor açılıyor. R sorun PSU'dan olabilir mi?

v2-75331_medium.jpg

Sistemim:

-GTX 970
-Xigmatek 400
-Intel i5 2400
-6 GB RAM
-1 TB HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam onlar az, 1200W alsın.
PSU'nuzun muhtemelen verimlilik sertifikası yok. Yani, ne kadar güç sağladığı belli değil. 80+ sertifikasına sahip, en az 400W bir PSU almanız gerekli. GTX 970'in TDP değerini bilmiyorum ancak 100W'ı geçmez sanıyorum.
1060 120 Watt çekiyorsa o daha eski nesil. Aşağı yukarı aynı güç bir kart nasıl 100 Watt altı çeksin? Adam ileri dönük olsun diye 600 Watt demiş sen diyorsun 400 Watt o ucu ucuna anca yeter.

1060 120 Watt çekiyorsa o daha eski nesil. Aşağı yukarı aynı güç bir kart nasıl 100 Watt altı çeksin? Adam ileri dönük olsun diye 600 Watt demiş sen diyorsun 400 Watt o ucu ucuna anca yeter.
Ama baktım Gigabyte'ın sitesinde en düşük 550 istiyor.
500W öyle bir sıkıntım yoktu 400 düşünce öyle oldu.

Yanlış Bilgilendirme
Ama baktım Gigabyte'ın sitesinde en düşük 550 istiyor.
500W öyle bir sıkıntım yoktu 400 düşünce öyle oldu.
Valla 550 Watt diyor 500 Watt kullansanız yetmiyince yanabilir en iyisi ileri yönelik 600 veya 700 PSU öneririm.

1060 120 watt çekiyorsa o daha eski nesil aşağı yukarı aynı güç bi kart nasıl 100 watt altı çeksin. Bilginiz yok yorum bari yapmayın. Adam ileri dönük olsun diye 600 watt demiş sen diyosun 400 watt o ucu ucuna anca yeter.
İleriye dönük 1200W alalım o zaman? İlk insanla insan gibi konuşmayı öğrenirseniz sevinirim.
Valla 550 watt diyor 500 watt kullansanız yetmiyince yanabilir en iyisi ileri yönelik 600 veya 700 psu öneririm.
Güç kaynağı yetmeyince ekran kartı yanmaz. Yük altında sistem kendini kapatır sadece.
Cevaplarınız için hepinize teşekürler 500w sıkınıtı çıkarmıyordu evet 400 geçince çıkarmaya başladı en kısa zamanda değişeceğim
Muhtemelen 80+ olmadığından. Verimliliği belli değil, 200W bile veriyor olabilir.

İleriye dönük 1200W alalım o zaman? İlk insanla insan gibi konuşmayı öğrenirseniz sevinirim.

Güç kaynağı yetmeyince ekran kartı yanmaz. Yük altında sistem kendini kapatır sadece.

Muhtemelen 80+ olmadığından. Verimliliği belli değil, 200W bile veriyor olabilir.
Benimki PSU yüzünden yandı ekran kartı power supply yetmezliğinden.

Neresi insanlı konuşmamış gibi cümlemin

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı