Oğuz Ziya
Kilopat
Daha fazla
Arkadaşlar yeni sistem kurdum. Ekran kartım Asus Gtx 970. Oyun oynarken mesela CS:GO'da tüm ayarlar en yüksek detaylarda 250-300 arası fps alıyorum fakat herhangi bir nesnenin, mesela bir kutunun tam köşesine bakarak hareket ettiğimde baktığım yerde sağa sola siyah izler oluşuyor. Shadow of Mordor'da herhangi bir duvarın köşesine bakarken ekranı çevirdikçe siyah iz oluşuyor. Bu nedir acaba? Tüm ayarları kısarakta denedim ama düzelmedi. Bu bir sorun mudur?
Arkadaslar ek olarak; 250-300 fps arasi oyun oynarken fani %100 yaptim kac derece dusurecek diye sonra masaustune donup auto yaptim oyuna dondugumde fps 100 kusurdu. Oyundan cikip Shadow of mordor'a girdim. Hep 75-90 arasi fps alirdim 30-40 arasi aldim. Pc'yi kapatip ekran kartini sokup geri taktim duzeldi. Bu fps dususu neden kaynaklanmis olabilir?
Arkadaslar ek olarak; 250-300 fps arasi oyun oynarken fani %100 yaptim kac derece dusurecek diye sonra masaustune donup auto yaptim oyuna dondugumde fps 100 kusurdu. Oyundan cikip Shadow of mordor'a girdim. Hep 75-90 arasi fps alirdim 30-40 arasi aldim. Pc'yi kapatip ekran kartini sokup geri taktim duzeldi. Bu fps dususu neden kaynaklanmis olabilir?