GTX 970 ROG STRIX sistem yükseltme

ArmyOfStarS

Decapat
Herkese merhabalar arkadaşlar uzun zamandır arada buraya bakıyorum bazıleri konuyu açtı işlemci ekran kartı gibi konulardan şimdi ben de açayım dedım bir türlü karar veremedım.

Şu an kullandığım sistemi yazayım:
  • GTX 970 ROG STRIX 256 Bit ekran kartı ASUS
  • TUF X470 - Plus Gaming ana kart
  • 8+8 = 16 GB RAM 3000 MHZ - ismini hatırlamıyorum
  • 120 GB SSD Windows için
  • Normal Hard disk 1 TB + 500 GB
  • Powerim 500 W olması lazım ( emin değilim ama silver mi Gold mu inanın hatırlamıyorum )
  • Ryzen 2600X - Ryzen'in kendı soğutması takılı
Şimdi 1-2 ay sonra sonunda okudugum bölümüm yerde çalıştığım için kendime bilgisayar parçaları almak istiyorum ve alacaklarım aklımda olanlar ise şu:
RTX ROG STRIX 2070 var aklımda.
Sıvı soğutma işlemci için.

YouTube'de baya bir video izledım buradan da baktım kimisi dar boğaz yapıyor Ryzen için o ekran kart ile olmaz Intel al dıyen var cart var curt diyen var bir nevi ---> çamur at izi kalsın.

Neyse konuya devam edelim.
Kullandığım monitör: ASUS VG248QE 144 Hz 1 ms 1920X1080
Gidipte Ultra HD olsun yok full işlemciyi ekran kartını zorlayım neden burada efekt yok gibi tarzımsı kafaya da sahip değilim.

Hikaye oyunlar + PUBG -CS oynuyorum.

Hikaye de işte Assassins creed odyssey ---> low ile orta ayarlarda 70 - 90 FPS göruyorum
Tomb Raider Shadow of The Tomb oyunu açamadım bile.

Böyle orta high ayarlarda kasmadan oyunları BF5 gibi oyunları rahatlıkla oynayabileceğim
Ona göre işlemci ana kart ekran kartını da değiştirirm.

Yok gerek yok dıyorsanız ekran kartı veya soğutma gibisinden ne öneririsiniz?

Şimdiden tesekkurler umarım buraya kadar da okumussunuzdur :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı