GTX 970 Sistem BF1 Çalıştırır Mı?

Ekran kartınızı RX480 olarak değiştirebilirsiniz, PSU olarak aerocool iyidir. 80+ bronze olanlara bakın. Bu bilgisayar rahat çalıştırır lakin yeni alıcak bir sistem değil. Tabiki seçim sizin.

AMD nin hiçbir ürününü kullanmak istemiyorum anakart ve işlemcide hız aşırtma yapabileceğim ürünler olmalı. Gtx 1070 i inceledim gtx 970 den %70 oranında daha iyi deniyor ama tabi ram da 2400 mhz olucak veya daha üstü ama aynı zamanda ssd ve hdd den kısmak istemediğim için ekran kartınıda özellikle msi gtx 970 seçtim tabiki diğer parçalardan kısıp 1070 de alabilirim

Düşü
Özellikle GTX 970 ne demek hocam? Aynı fiyata daha hızlısı var. GTX 1060 ve RX 480 1100TL seviyesinde ve de GTX 970'den %10-20 daha hızlıdır.
Özellikle GTX 970 ne demek hocam? Aynı fiyata daha hızlısı var. GTX 1060 ve RX 480 1100TL seviyesinde ve de GTX 970'den %10-20 daha hızlıdır.
düşünülebilir tabi farklı seçenek çok ama rx lere bulaşmadan şöyle 3500-4000 liralık bir kasa ve içinde iyi bir nvidia ekran kartı istiyorum tabi tecrübem olmadığı için sizlere danışmak istedim ilk oyun sistemim olucak bu fazla olmasada uzun vadede oyunları kasmadan iyi bir seviyede oynamak istiyorum :)

Valla dediğim gibi pek tecrübem yok 3500-4000 liralık bi sistem söylerseniz sevinirim :)
Dostum öncelikle net bir şekilde amacını ve bütçeni bizlere söylersen sana en güzel şekilde yardımcı oluruz. Bu saatten sonra GTX 970 sıfır alınmaz. Daha yeni mimarili, daha performanslı GTX 1060 var. Sen iyisimi bize bütçeni ve amacını net bir şekilde söyle. Tavsiyelerimizi yapalım.

Dostum öncelikle net bir şekilde amacını ve bütçeni bizlere söylersen sana en güzel şekilde yardımcı oluruz. Bu saatten sonra GTX 970 sıfır alınmaz. Daha yeni mimarili, daha performanslı GTX 1060 var. Sen iyisimi bize bütçeni ve amacını net bir şekilde söyle. Tavsiyelerimizi yapalım.
Bütçem sadece kasaya 4000 civarı ayırıcam amacım başta battlefield 1 olmak üzere onun gibi iyi oyunları ultra ayarlarda kasmadan rahatça oynamak ve bu kasanın beni bi süre böyle götürmesi lazım ilerki zamanlarda kasayı komple değiştiremeyeceğim için sadece içindeki parçaları değiştiricem o yüzden iyi bir anakart istiyorum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
DX12 olarak RX480 daha performanslı.
GTX 1060 ise DX11 de 5 10 FPS fark atıyor seçim senin lakin GTX970 te bu performansları alamaya bilirsin. İşlemciside senin işlemcin. Yani bence bu ikisinden birini almalısın AMD'ye önyargılı bakma. Ayrıca o PC seni 2 sene rahat götürür.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı