Aerocool iyidir. Sorun yaşamazsınız.

Özellikle GTX 970 ne demek hocam? Aynı fiyata daha hızlısı var. GTX 1060 ve RX 480 1100TL seviyesinde ve de GTX 970'den %10-20 daha hızlıdır.
düşünülebilir tabi farklı seçenek çok ama rx lere bulaşmadan şöyle 3500-4000 liralık bir kasa ve içinde iyi bir nvidia ekran kartı istiyorum tabi tecrübem olmadığı için sizlere danışmak istedim ilk oyun sistemim olucak bu fazla olmasada uzun vadede oyunları kasmadan iyi bir seviyede oynamak istiyorumÖzellikle GTX 970 ne demek hocam? Aynı fiyata daha hızlısı var. GTX 1060 ve RX 480 1100TL seviyesinde ve de GTX 970'den %10-20 daha hızlıdır.
Valla dediğim gibi pek tecrübem yok 3500-4000 liralık bi sistem söylerseniz sevinirimİçinden bile geçer ama 2 senelik işlemciyi neden almak isteyesiniz ? Daha iyi performansı verebilecek, daha uygun GPU'lar var.
Dostum öncelikle net bir şekilde amacını ve bütçeni bizlere söylersen sana en güzel şekilde yardımcı oluruz. Bu saatten sonra GTX 970 sıfır alınmaz. Daha yeni mimarili, daha performanslı GTX 1060 var. Sen iyisimi bize bütçeni ve amacını net bir şekilde söyle. Tavsiyelerimizi yapalım.Valla dediğim gibi pek tecrübem yok 3500-4000 liralık bi sistem söylerseniz sevinirim
Bütçem sadece kasaya 4000 civarı ayırıcam amacım başta battlefield 1 olmak üzere onun gibi iyi oyunları ultra ayarlarda kasmadan rahatça oynamak ve bu kasanın beni bi süre böyle götürmesi lazım ilerki zamanlarda kasayı komple değiştiremeyeceğim için sadece içindeki parçaları değiştiricem o yüzden iyi bir anakart istiyorumDostum öncelikle net bir şekilde amacını ve bütçeni bizlere söylersen sana en güzel şekilde yardımcı oluruz. Bu saatten sonra GTX 970 sıfır alınmaz. Daha yeni mimarili, daha performanslı GTX 1060 var. Sen iyisimi bize bütçeni ve amacını net bir şekilde söyle. Tavsiyelerimizi yapalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.